mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

`To Hot Doc βγάζει τα άπλυτα Βενιζέλου στον αέρα

Για το περιβόητο σκάνδαλο των υποβρυχίων οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι όλες οι ευθύνες αρχίζουν και τελειώνουν στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Θεωρούν ότι αποδόθηκε Δικαιοσύνη και όσοι ευθύνονται για τη ζημία του ελληνικού δημοσίου έχουν πληρώσει. Αυτή όμως είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή έχει να κάνει με τον σημερινό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.  Το περιοδικό HOT DOC αποκαλύπτει σήμερα πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που φρόντισε να «καθαρίσει» τους Γερμανούς, με νόμο τον οποίο ο ίδιος ψήφισε και πέρασε στη Βουλή. 
Οι Γερμανοί γλίτωσαν από την καταβολή ρητρών εκατομμυρίων ευρώ για τα υποβρύχια που έγερναν, όπως επίσης και από υπέρογκα πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις. Σε ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ αποκαλύφθηκε ότι οι Γερμανοί έκλεβαν και φοροδιέφευγαν, εκδίδοντας πλαστά και εικονικά τιμολόγια ή έκοβαν πιστωτικά τιμολόγια σε εταιρίες του δημοσίου που πριν είχαν κόψει χρεωστικά.
Στα άλλα θέματα του περιοδικού, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας του Πάλλη σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, το πάρτι του 1 δισεκ. ευρώ στην ελληνική αεροπορική βιομηχανία.
Στα media της τροπολογίας το κάγκελο για την ψηφιακή τηλεόραση-διαπλοκή και το κρατικό μόρφωμα της Δ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: