mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Τράγκας, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολόπουλος στο "Ε" της off shore

Αντιγράφουμε και αναδημοσιεύουμε από το thebest.gr)
Μια µεγάλη έκπληξη επιφυλάσσει η διοίκηση της τηλεόρασης του «Ε» (πρώην «902»), καθώς στο νέο πρόγραµµα θα υπάρχει και εκποµπή του βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου.
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδηµοκρατικού Κινήµατος αποδέχθηκε την πρόταση και θα παρουσιάζει κάθε µέρα, 7 µε 10 το πρωί, εκποµπή µε έντονο οικονοµικό, κοινωνικό και πολιτικό χαρακτήρα, υπό τον τίτλο «Εχουµε αφτιά», µε στόχο να κερδίσει µερίδιο τηλεθέασης του δυναµικού κοινού που παρακολουθεί πρωινές ενηµερωτικές εκποµπές. Ο κ. Νικολόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται µε τη δηµοσιογραφία. Στην Αχαΐα από µικρός εργάστηκε σε εφηµερίδες και περιοδικά, ενώ στην Πάτρα είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθµού «Μέλλον TV» από το 1989.
Στο πρόγραµµα του «Ε», θα ακολουθεί 10-12 η εκποµπή...
της Φαίης Μαυραγάνη µε θέµατα από όλη την Ελλάδα και έµφαση στο αστυνοµικό ρεπορτάζ. Αρχισυντάκτης θα είναι ο ∆ηµήτρης ∆εµεσούκας, πρώην εργαζόµενος σε Alpha και Αlter.
Το µεσηµέρι θα µεταδίδεται µια ψυχαγωγική εκποµπή µε δυνατές δόσεις gossip από την Ντέσσυ Κουβελογιάννη.
Τη διεύθυνση προγράµµατος έχει αναλάβει η Ράνια Ματαφιά. Κουβελογιάννη και Ματαφιά ήταν επίσης σηµαίνοντα στελέχη του Αlter. Ακόµη, θα συµµετέχουν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος µε τις εκποµπές του στο κεντρικό δελτίο, ο Ακης Παυλόπουλος και τα Σαββατοκύριακα ο Γιώργος Καραµέρος. Στη βραδινή ζώνη κυριαρχεί ο Γιώργος Τράγκας και η ενισχυµένη οµάδα του, που θα παρουσιάζουν τον «Ελεύθερο Σκοπευτή» και µία ακόµη δηµοσιογραφική εκποµπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: