mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η επέμβαση στο ραδιομέγαρο προαναγγέλθηκε πάλι

Από απόψε ως και το τέλος του μήνα θα πρέπει να αδειάσει το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Το ξαναείπε με το δικό του τρόπο ο Παντελής Καψής ρίχνοντας την ευθύνη ή καλώντας την κυβέρνηση να το αποφασίσει (επιτέλους) στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Εμείς να θυμίσουμε τη σύσκεψη που είχε γίνει στα μέσα Οκτωβρίου στο υπουργείο Εξωτερικών όπου ειπώθηκε πως ως το τέλος του μήνα πρέπει να αδειάσει το ραδιομέγαρο αλλά δεν συζητήθηκε με ποιο τρόπο αυτό θα συμβεί.
Σήμερα ο Παντελής Καψής ανέβαλε τη συνάντηση με την ΠΟΣΠΕΡΤ, ξαναείπε πως αν δεν εκκενωθεί-αδειάσει το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής δεν θα καλυφθεί η Ελληνική Προεδρία και πως αυτή την απόφαση πρέπει να λάβει η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ οι εργαζόμενοι  δήλωσαν πως «Από τις 11 Ιουνίου το μόνο επίσημο έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας είναι ότι είμαστε χρεωμένοι με μηχανήματα. Αν έρθει άλλο χαρτί το συζητάμε» τονίζουν εργαζόμενοι της ΕΡΤ. «Το μόνο που δεν πρόκειται να αποδεχτούμε είναι να παραδεχτούμε ότι είμαστε απολυμένοι. Όλα τα άλλα τα συζητάμε» αναφέρει χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης.


«Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε»ήταν η απάντηση του αρμόδιου υφυπουργού Δ.Τ. Ο Π.Καψής επανέλαβε στο ΑΠΕ ότι «αν δεν αδειάσει η ΕΡΤ, δεν καλύπτεται η ελληνική προεδρία». «Η Δημόσια Τηλεόραση δεν είναι υποχρεωμένη να καλύψει την προεδρία (της ΕΕ). Η πρόθεση μας όμως είναι να την καλύψει», σημείωσε, μιλώντας παράλληλα «για επικοινωνιακά παιχνίδια από την μεριά της ΠΟΣΠΕΡΤ». Πρόσθεσε επίσης πως το κτίριο της Αγίας Παρασκευής είναι υπόθεση του υπουργείου Οικονομικών και η απόφαση της εκκένωσης του ραδιομεγάρου αφορά την κυβέρνηση και όχι τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: