mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Λυτούς και δεμένους βάζει ο Π.Καψής για να πέσει ξανά μαύρο στην ΕΡΤ

Μια επείγουσα ανακοίνωση των εργαζομένων του Ραδιομεγάρου σήμερα το πρωί, επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση και το επιτελείο Παντελή Καψή έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να κατέβει το δορυφορικό σήμα του ραδιομεγάρου από τον ASTRA. Όπως ακριβώς οι κυβερνήσεις σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, η κυβέρνηση της χώρας, απαιτεί να μπει λουκέτο σε ελεύθερη μετάδοση τηλεοπτικού σήματος. 

Τι θα πράξουν τα πολιτικά κόμματα; ο ΣΥΡΙΖΑ που έστειλε επιστολή μέσω του Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μ. Σούλτς; Το ΚΚΕ που επίσης παρενέβη με επιστολή των δυο ευρωβουλευτών του για το ίδιο ζήτημα, τη συνέχιση της δορυφορικής μετάδοσης της ΕΡΤ Ραδιμέγαρο; 
Πως θα αντιδράσουν η ΠΟΕΣΥ και η ΕΣΗΕΑ που δηλώνουν πως βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ και δεν αναγνωρίζουν το παράνομο φορέα της Δ.Τ;
Οι εργαζόμενοι μεταφέρουν την επιχείρηση που θα ξεκινήσει από σήμερα το απόγευμα, 24 Οκτωβρίου. Να πέσει για 2η φορά μαύρο στην εικόνα της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα. Πρακτικά, αν αυτό συμβεί, αν συναινέσει η ιδιωτική εταιρεία του ASTRA στις κυβερνητικές εντολές της κυβέρνησης Σαμαρά (ούτε ο Χομεϊνί δηλαδή), τότε το πρόγραμμα του ραδιομεγάρου θα μεταδίδεται μόνο από το Internet, το ertopen, το thepressproject και τις άλλες ιστοσελίδες. 
Εννοείται ότι μαζί με την επιχείρηση μαύρου στη δορυφορική μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤ ραδιομεγάρου, συνεχίζεται η επιχείρηση "Πως θα μπουκάρουμε στην Αγία Παρασκευή". Έως και χθές η κουβέντα μεταξύ Νεοδημοκρατών κυβερνητικών και Πασόκων κυβερνητικών ήταν πως πρέπει να εκκενωθεί το ραδιομέγαρο αλλά χωρίς βία! Σήμερα, αύριο λίγο πριν την παρέλαση των τάνκς μπορεί κι αυτό να αλλάξει...
Διαβάστε την επείγουσα ενημέρωση των εργαζομένων της ΕΡΤ. Κι αυτή τη φορά χρειάζονται τους πολίτες μαζί τους. 

EΡT: Ρίχνουν ξανά «μαύρο» - Σταθείτε στο πλευρό μας


Από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.
Η κυβέρνηση του «μαύρου» σε μια νέα επιχείρηση εναντίον της Ελεύθερης ΕΡΤ «ρίχνει» και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσαμε για τη μετάδοση του προγράμματος.
Ρίχνουν ξανά «μαύρο» εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν.
Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας.
Και το σπουδαιότερο,
Συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.
Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του «μαύρου» να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.
Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση.
Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ.
Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.
Αγωνιζόμενοι Εργαζόμενοι ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: