mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Στο ΣΚΑΙ απολύουν όσους απεργούν!

Κρίσιμες εξελίξεις

Στάση εργασίας και γενική συνέλευση πραγματοποιείται σήμερα για τους τεχνικούς της τηλεόρασης. Η επιλογή του ΣΚΑΙ να απολύσει μαζί με τους συνεργάτες της "Ελληνοφρένειας" και τους τεχνικούς που συμμετείχαν στην απεργία των ΜΜΕ, προκαλεί γενικό συναγερμό στον κλάδο. Η ΕΤΙΤΑ κατήγγειλε τις απολύσεις δηλώνοντας πως είναι εκδικητικές. "Απαιτούμε την άρση των απολύσεων και προειδοποιούμε πως θα προσφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να διεκδικήσουμε τα νόμιμα δικαιώματα συναδέλφων, μελών μας και μη, σε περίπτωση που δεν ανακληθούν οι απολύσεις" σημειώνει η Ένωση τεχνικών.

Οι ανακοινώσεις της ΕΤΙΤΑ για την αποψινή στάση εργασίας και τη συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α., κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας για την Δευτέρα 30 Μαίου 2011 από ώρα 21.00μ.μ. της Δευτέρας μέχρι και ώρα 01.00π.μ. της Τρίτης 31 Μαίου 2011, για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας



Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσής μας στο ΚΥ.ΒΕ. Περιστερίου με θέμα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία!

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους συνάδελφους μας τεχνικούς στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30/5 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ
ΣΗ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Καταστατικού της, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συλλογική Σύμβαση Εργασίας
2. Εργασιακά
3. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας και όποιων άλλων κρίνει σκόπιμο για όλα τα θέματα που αφορούν εργασιακά και ασφαλιστικά αιτήματα, υπογραφή ΣΣΕ, διασφάλιση θέσεων εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: