mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πάρτυ ενίσχυσης του ντοκιμαντέρ "Φασισμός Α.Ε" το Σάββατο

Στο τελικό στάδιο ετοιμασίας βρίσκεται το νέο ντοκιμαντέρ τοης ομάδας του Infowar  "Φασισμός Α.Ε" και οι δημιουργοί του καλούν τους φίλους τους το Σάββατο σε πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης. 
Το μοντάζ του ντοκιμαντέρ έχει αρχίσει, το σενάριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αν και η αγριότητα των πολιτικών και των επιχειρηματιών που φλερτάρουν με το φασισμό και την άκρα δεξιά μας αναγκάζει να προσθέτουμε συνεχώς μικρές πινελιές, σημειώνουν οι δημιουργοί του.
Το ντοκιμαντέρ "Φασισμός Α.Ε", έχει ήδη θερμή ανταπόκριση από το εξωτερικό και τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Όπως γράφουν στο infowar "Ομάδες ξένων δημιουργών έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να ετοιμάσουν τους εκδοχές ντοκιμαντέρ για το τι συμβαίνει στις δικές τους χώρες βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ένα πανευρωπαϊκό αντιφασιστικό δίκτυο.

Εμείς ξεκινήσαμε όπως είπαμε τα πρώτα στάδια του μοντάζ έχοντας ολοκληρώσει σημαντικό τμήμα των γυρισμάτων. Και αυτό το χρωστάμε αποκλειστικά στη βοήθεια εκατοντάδων ανθρώπων από την Ελλάδα, την Κύπρο και ολόκληρη την Ευρώπη".

Fascism Inc: Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης

Οι δημιουργοί του Debtocracy, του Catastroika και της ραδιοφωνικής εκπομπής INFOWAR σας προσκαλούν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου σε ένα μεγάλο πάρτυ για την οικονομική ενίσχυση του νέου τους ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε., που θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες.
H ομάδα της INFOWAR Productions επιλέγει τη μουσική της βραδιάς με αναφορές στα προηγούμενα ντοκιμαντέρ, τις εκπομπές του INFOWAR και όχι μόνο.
Ελάτε να συζητήσουμε τα νεότερα της παραγωγής και να ακούσουμε μουσική.
Από τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου σας περιμένουμε στο cafe – bar Kreuzberg(Πλαταιών & Σφακτηρίας, Μεταξουργείο).

INFOWAR Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια: