mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αν δεν φας την παπαγαλίνη σου, θα σε δώσω στον Μαζιώτη



Από  Σύντροφο Κέιν στο Unfollow

Μέρα με συννεφιά και ήλιο η σημερινή, όλοι οι megaλοι ποιητές έχουν βγει στη γύρα να πουλήσουν πραμάτεια, κατευθείαν βγαλμένη από τα καλύτερα υπόγεια του κράτους. Το ακροδεξιό παρακράτος που έχει κάνει κατάληψη σε όλη την χώρα είναι ετοιμόρροπο και τη συμπαρασύρει στην καταστροφή. Έχει, όμως, την τύχη να στηρίζεται ολόψυχα από εκείνους τους διακεκριμένους ηλίθιους που μετά τα ρίχτερ στην Κεφαλλονιά φωνάζουν «σεισμός, σεισμός, εκσυγχρονισμός» και ζητουν να μην κλείνει το ΠΑΜΕ τα λιμάνια για να έρθουν οι τουρίστες. Τελευταίο χαρτί του παρακράτους είναι να μας κάνει όλους μπάτσους. 
Αν δεν το έχεις καταλάβει μικρό και αποτελεσματικό κράτος σημαίνει «1.150 θέσεις σε ΕΛ.ΑΣ. Λιμενικό και Εφορίες» για να σε δέρνουν, να σε πνίγουν και να σε ξεσπιτώνουν αξιοκρατικά αυτοί που στέλνουν τους Φιλιππίδηδες από Μοντεβιδέο και Μόναχο μέχρι Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο…
Αν νομίζετε ότι το θέμα σήμερα είναι το νέο κατοχικό μνημόνιο του κυρ-Σόιμπλε, η έκθεση της Κομισιόν για τη διαφθορά, το διαρκές τρομοφιάσκο των μπάτσων, τα χαιρετίσματα του Φιλιππίδη από την Πόλη και στην κορφή Τα Νέα, Κανέλλης και Σία, είστε λάθος.
Το νέο είναι «το πιο πλήρες ένθετο για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν ΠΩΣ, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ» της σαμαρικής Δημοκρατίας. «ΒΡΙΣΚΩ δουλειά: 1.150 θέσεις σε ΕΛ.ΑΣ. Λιμενικό και Εφορίες ΣΗΜΕΡΑ». Και από κοντά ο Ελεύθερος Τύπος κάθε δεξιού μικρομπάρμπα που σέβεται τον εαυτό του: «ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ – 3 νέα πακέτα για 2.670 θέσεις σε Παιδεία, ΕΛ.ΑΣ., ΥΠΑ».
Ολόκληρο το άρθρο στο  http://unfollow.com.gr/web-only/9824-protoselida4214/

Δεν υπάρχουν σχόλια: