mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ερωτήματα φιλάθλων χωρίς απάντηση;

Οι εξελίξεις στο διαγωνισμό για τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, έβγαλαν στην επικαιρότητα το μείζον θέμα που βιώνουμε και δεν ασχολούμαστε. Τηλεόραση κάνει πλέον μόνο η συνδρομητική τηλεόραση, δηλαδή τηλεόραση βλέπουν μόνο όσοι πληρώνουν. Όλοι οι υπόλοιποι μαζεύουν τα σκουπίδια του θεάματος. 
Κι όμως αυτά τα απορριμματοφόρα του θεάματος, τα τηλεοπτικά ελεύθερα κανάλια συνεχίζουν και διαμορφώνουν πολιτικές, επιβάλλουν λύσεις, παραμένουν ισχυρός συνομιλητής, δίνουν  εντολές και τρομοκρατούν. Από το διάλογο που προέκυψε μετά τη μη κατάθεση πρότασης για την Εθνική από το Mega που είχε τα δικαιώματα για 10 χρόνια, τον ΑΝΤ1 αλλά και την κρατική TV που αρχίσαμε να πληρώνουμε χωρίς να έχουμε, αναδημοσιεύουμε το σχόλιο του Aktipitos  από την πλατφόρμα του sdtv.gr. Τα ερωτήματα τίθενται, κανείς να απαντήσει;  

Απ: Ποιο θα είναι το κανάλι της Εθνικής;

Δεν υπάρχει μνήμη δυστυχώς αγαπητοί.Ο δολοφόνος ποιος είναι ?Αυτοί που πρωταγωνιστούν στην ΔΤ ποιοι είναι ? Τι ήταν στην ΕΡΤ?
4,5-1=3,5 ευρώ για τόσα προγράμματα (3 κανάλια TV , ERT WORLD, 4 ραδιοφωνικά προγράμματα, ΦΙΛΙΑ , KOSMOS, Φωνή της Ελλάδας -βραχέα κύματα για όλο τον κόσμο, 19 περιφερειακοί σταθμοί, τηλεοπτικά studio σε Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης) ενώ τώρα3 ευρώ, για 1 κανάλι TV και 2 ραδιοφωνικά προγράμματα (με ποιότητα πολύ πιό χαμηλή από πρίν).

Τι γεωγραφική κάλυψη είχε η ΕΡΤ και ποια έχει η ΔΤ?Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει τι γίνεται με την Φωνή της Ελλάδος και το World πρόγραμμα. Ποιος θα κρατήσει τον ελληνισμό σε όλο τον κόσμο?
Η ΝΕΡΙΤ με 651 εργαζόμενους θα είναι περιπτεράκι της γειτονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: