mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Θέλουν να συλλάβουν την Πόπη Χριστοδουλίδου για ένα ....ΦΕΚ!

Τραγικοί είναι όταν πανικοβάλλονται. Η Πόπη Χριστοδουλίδου δημοσίευσε στο peiratikoreportaz ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για ευαίσθητους στόχους που το τελευταία διάστημα φυλάσσονται. Δημοσίευσε προς στήριξη του ρεπορτάζ της νόμο δημοσιευμένο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Δεν γνωρίζουμε ποιοί πανικοβλήθηκαν, γνωρίζουμε όμως πως πανικοβλήθηκαν πολύ. Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για το δημοσίευμα, ορισμένοι ζητούσαν έντονα τη σύλληψη της δημοσιογράφου με την κατηγορία δημοσίευσης απόρρητων στρατιωτικών εγγράφων! Όπου "στρατιωτικό έγγραφο" βαφτίστηκε η Εφημερίδα της Κυβέρνησης! Έδωσαν εντολή σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες, από την εισαγγελεία μέχρι και το Ηλεκτρονικό έγκλημα να παρέμβουν και να κληθεί σε κατάθεση("ανάκριση;") η Πόπη Χριστουδουλίδου.

Στόχος είναι βεβαίως το peiratikoreportaz, μια ελεύθερη φωνή δημοσίευσης που μετά τις απολύσεις όλων των ρεπόρτερ και την επιβολή φίμωσης σε όλα ανεξαιρέτως τα Μέσα, τους χαλάει την κυριαρχία ελέγχου πληροφόρησης.
Δεν σκέφτονται βέβαια πως η Πόπη Χριστουδουλίδου είναι δημοσιογράφος 30 χρόνων, συνδικαλίστρια και μαχητική. Απαιτήθηκε να κατεβάσει το επίμαχο δημοσίευμα με "τους στόχους" από το peiratikoreportaz. Δεν είπαν τι θα της συμβεί σε διαφορετική παρίπτωση. Η εισαγγελέας πάντως που την καλεί έχει στο φάκελο της την κατηγορία παραβίασης στρατιωτικών εγγράφων. Δηλαδή του ...ΦΕΚ. Πόσο τραγικοί μπορούν ακόμη να γίνουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: