mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Παρακαλάνε για ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης, ταξιδεύουν Βρυξέλλες

ΕΡΤ/ΕΡΤ3 Συνάντηση της ΕΣΗΕΜΘ με τον Προκοπάκη της ΝΕΡΙΤ (!) και συμμετοχή του προέδρου σε… εκδήλωση στις Βρυξέλες

Αναδημοσίευση από  asyntaxtostypos

Η αγωνιστικότητα… του προεδρείου της ΕΣΗΕΜΘ ή τέλος πάντων κάποια συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ3 που συμπληρώνουν 8 μήνες λειτουργίας της από τους ίδιους,… εξαντλείται στις συνεχιζόμενες επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες (τώρα ζητάνε από Σαμαρά και Βενιζέλο) και το παρακαλετό για… κάτι τις παραπάνω για την Θεσσαλονίκη κλπ Αμετανόητος ο πρόεδρος, μας πληροφόρησε πως θα συναντηθεί η διοίκηση με τον Προκοπάκη της ΝΕΡΙΤ, ο οποίος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα.
Τι θέλουν τώρα να βγάλουν, αφού και η προκήρυξη αλλά και οι ίδιοι οι κυβερνητικοί διαχειριστές του νέου ψευδεπίγραφου κυβερνητικού ρ/κού μορφώματος λένε πως οι θέσεις συμβάσεων αορίστου χρόνου θα είναι 615 και άλλες τόσες ίσως και περισσότερες συμβάσεις έργου. Δηλαδή, επιστροφή μιά 10ετία πίσω στις εργασιακές σχέσεις και τα μσθολογικά!

Επιπλέον ο πρόεδρος γνωστοποίησε πως θα πάρει μέρος σε μία εκδήλωση στις Βρυξέλες που διοργανώνει η Γερμανική Συνδικαλιστική Ένωση, με θέμα την απειλή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης πανευπρωπαϊκά, με έμφαση στην Ελλάδα. Αυτά.
Κάτι για την ΕΡΤ3, τους εργαζόμενους που συνεχίζουν, την ενίσχυση (και οικονομικοτεχνική) της λειτουργίας ραδιοφώνου και τηλεόρασης… τίποτε απολύτως. Χαιρετίσματα στον Προκοπάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: