mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Λίγες ώρες μετά το "πραξικόπημα" Βοϊτσίδη ο Π.Καψής δήλωνε...

Από χθές βοά το τόπος στη Θεσσαλονίκη για την "πραξικοπηματική" ενέργεια του προέδρου της ΕΣΗΕΜΘ να ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας Δ. Σταμάτη. Το πως και τα διότι, διαβάζετε παρακάτω στην αναδημοσίευση των παρεμβάσεων του "Ασύνταχτου Τύπου". Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός πως λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της 3άδας εκ Θεσσαλονίκης που θα δει τον υπουργό, ο Παντελής Καψής σε μια ακόμη συνέντευξη του, στο ΑΜΠΕ αυτή τη φορά, δηλώνει πως μόνο η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν δέχεται το διάλογο ενώ οι άλλες Ενώσεις(;) τον αποδέχονται!  «Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ από την πρώτη στιγμή αρνιόντουσαν την ιδέα ενός μεταβατικού φορέα. Αντίθετα, άλλες Ενώσεις το έχουν αποδεχτεί αυτό και παίρνουν μέρος στον διάλογο", απαντά συγκεκριμένα.
Και φυσικά κάνει τον 2ο μεγάλο κι ανήθικο εκβιασμό προς τους εργαζόμενους. Η δεύτερη προκήρυξη για 1.400 άτομα θα γίνει μόνο αν εκκενωθεί το ραδιομέγαρο! 

Διαβάστε τα όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη με τους "λαγούς" της κυβέρνησης και κυρίως τα σχόλια κάτω από τη ανάρτηση του "Ασύνταχτου Τύπου".

ΕΡΤ: ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΣΗΕΜΘ! Ο Βοϊτσίδης ζήτησε και θα δεί αύριο τον υπουργό Δ. Σταμάτη, μαζί με την Αράπογλου και τον Ντόζη!

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ3

Ο εκπρόσωπος του Ασύνταχτου στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ δέχθηκε τηλεφώνημα από τον διευθυντή των υπηρεσιών της Ένωσης για να τον πληροφορήσει (και αν θέλει να πάει!) ότι αύριο στις 12:00 έχει κλειστεί συνάντηση με τον υπουργό της κυβέρνησης Δ. Σταμάτη μετά από πρωτοβουλία του προέδρου Μ. Βοϊτσίδη -κι αφού από χθες είχε βουίξει ο τόπος!.

Μάλιστα, ο πρόεδρος θα συνοδεύεται στην αντιπροσωπεία (;!) της ΕΣΗΕΜΘ από την πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Χ. Αράπογλου και τον Δ. Ντόζη!!! Με ποιά ιδιότητα οι δύο συνοδοί του προέδρου; Ποιός αποφάσισε σχετικά -συνέλευση, διοικητικό, ποιός;…

Ο κατά τα άλλα, θεσμικός και νομιμόφρων, πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ολόκληρη συνέλευση και απόφαση δσ (της 23.7), που προφανώς αποπειράται να ανατρέψει πραξικοπηματικά! Φτάνει πιά! Ο καθένας υποχρεούται πλέον να αναλάβει τις ευθύνες του.


Πραξικοπηματική κίνηση εν εξελίξει για την ΕΡΤ3…

Ιουλίου 30

Τι συμβαίνει με την ΕΣΗΕΜΘ και τους διοικούντες την; Τις τελευταίες ώρες ακούστηκαν κάποια άκρως ανησυχιτικά, περί προθέσεων κάποιων (ποιών;) να επιδιώξουν να μιλήσουν ξανά με κυβερνητικούς παράγοντες, παρά το τελείως διαφορετικό κλίμα που εκπέμφθηκε από τη συνέλευση των δημοσιογράφων και καταγράφηκε στην ανακοίνωση του δσ της περασμένης Τρίτης 23.7 (παρά τις έντονες διαφωνίες του προέδρου Μ. Βοϊτσίδη).
Τι μεσολάβησε έκτοτε; Κι αν υπήρχε κάτι που επέβαλε την όποια συνάντηση, γιατί δεν ενημερώθηκαν τα μέλη του συμβουλίου και να ληφθεί σχετική απόφαση; Για να μην πούμε πως μία απόφαση συνέλευσης ανατρέπεται μόνο με απόφαση από το ίδιο ευρύτερο σώμα!
Τα παρακάτω αναρτήθηκαν χθες το βράδυ στο Facebook:

Βασίλης Κοντογουλίδης
Επειδή κυκλοφορεί η πληροφορία( δυστυχώς είναι έγκυρη) ότι η ΕΣΗΕΜ-Θ ζήτησε εσπευσμένα συνάντηση με έναν εκ των … Σαμαροφυλάκων ( Σταμάτης λέγεται) και ότι αποφασίστηκε μάλιστα και ποιοί θα συμμετέχουν σ’ αυτή τη συνάντηση, δηλώνω υπεύθυνα ως γραμματέας της Ένωσης ότι καμιά τέτοια απόφαση δεν ελήφθη από το διοικητικό συμβούλιο. Επίσης ότι δεν ενημερώθηκα γι αυτή την επιστολή. Όπως καταλαβαίνετε, αρχίζουν τα όργανα…
Ioannis Kamilalis ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΧΕΙ;
Βασίλης Κοντογουλίδης Γιάννη, θα δείξει…
Antonis Repanas Πέφτω απο τα σύννεφα. Κκαι εγώ ως αναπληρωτής γραμματέας αυτό που γράφεις το μαθαίνω τώρα
Γιωργος Γεωργιαδης Κανένα συγχωροχάρτι…

Ψάχνοντας το θέμα και από κάποιες πληροφορίες, διαπιστώσαμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΜΘ αγνοούσεε το θέμα, ενώ την επιστολή αγνοούσαν τα… 8 από τα 9 μέλη του διοικητικού συμβουλίου! Άρα; Ποιός είναι… ο πρωτομάστορας της κίνησης (και ποιοί οι συνοδοί του;) που κινείται εν αγνοία όλου του υπόλοιπου δσ, αλλά ακόμη και του ίδιου του προεδρείου του –λειτουργώντας άκρως πραξικοπηματικά, αντικαταστατικά, αντιδημοκρατικά ή μήπως δεν είναι έτσι… πρόεδρε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: