mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Θέλουν να φάνε τις αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ

Για κλοπή των αποζημιώσεων τους κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μετά την ενημέρωσή τους από το γραφείο της ειδικής διαχειρίστριας Α.Γουγά πως οι πρώην συμβασιούχοι, όσοι δηλαδή προσελήφθησαν με το Π.Δ (164/2004) Παυλόπουλου δεν δικαιούνται πλήρη αποζημίωση αλλά θα λάβουν μόλις 5 μισθούς! Πρόκειται για περίπου 1.500 άτομα πολλοί εκ των οποίων εργάζονταν στην ΕΡΤ με το καθεστώς της "μαύρης εργασίας" των μπλόγκ για 5, 10 ή και 15 χρόνια.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, ας μην ξεχνάμε πως πολλά συνδικαλιστικά στελέχη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσπαθούσαν να πείσουν τους απολυμένους της ΕΡΤ πως η "καλή κυβέρνηση" θα τους πληρώσει πλήρεις αποζημιώσεις.
Για το θέμα έκανε δημόσια καταγγελία ο Στέλιος Νικητόπουλος, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΜΘ με την παράταξη "Μέτωπο δημοσιογράφων" και δημοσιογράφος της ελεύθερης αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ 3.
Ανοιχτή καταγγελία-μήνυμα για τους αθλίους που επιχειρούν και τη φυσική εξόντωση των εργαζομένων της ΕΡΤ. 
Κλοπή (και) των αποζημιώσεων από την κυβέρνηση του "μαύρου":
Η εκδικητικότητα των κυβερνώντων δεν έχει όρια. Όπως επιχείρησαν να διαγράψουν την Ιστορία με το "μαύρο" στην ΕΡΤ έτσι επιχειρούν να διαγράψουν την ιστορία και την προϋπηρεσία των εργαζομένων. 


Η επιχείρηση οικονομικής εξόντωσης των εργαζομένων βρίσκει πρόθυμους συνεργούς στον κρατικό μηχανισμό. Ως μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ επικοινώνησα με τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ενωσης για να αντιδράσουμε άμεσα, το ίδιο θα επιδιώξω και από την ΠΟΕΣΥ. Θα σας ενημερώσω για ό,τι νεώτερο. Είμαι προσηλωμένος στον διαρκή αγώνα για να φύγει το "μαύρο" από την ΕΡΤ και την κοινωνία, ξέρω ότι η νίκη δεν θα μας χαριστεί μα πως εμείς πρέπει να βαδίσουμε προς αυτήν, αλλά οι άθλιοι, που εκτός από την επαγγελματική οδηγούν συναδέλφους και στη φυσική εξόντωση, πρέπει να πάρουν μια απάντηση.
ΩΣ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: