mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Ανοιχτή συνέλευση ελεύθερης ΕΡΤ στις 2 Σεπτεμβρίου

ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ της ΕΡΤ3 την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. (κτίριο Τηλεόρασης ΕΡΤ3, Λεωφ. Στρατού)
Δεκαπέντε μήνες μετά την πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης της 11ης Ιουνίου του 2013 να ρίξει «μαύρο» στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, η φωνή της ΕΡΤ παραμένει ζωντανή.
Τα κτίρια της ΕΡΤ, κύτταρα πραγματικής δημοκρατίας, δημόσιας ενημέρωσης και πολιτισμού, παραμένουν στα χέρια των εργαζομένων που διαφυλάσσουν την περιουσία του ελληνικού λαού.
Συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα για επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ενισχύουμε το 24ωρο ραδιοτηλεοπτικό μας πρόγραμμα, συσπειρώνουμε την αλληλέγγυα κοινωνία.

Οι αγωνιζόμενοι απολυμένοι/εργαζόμενοι στην ΕΡΤ3, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα φίλων και αλληλέγγυων πολιτών, καλούμε την κοινωνία σε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, προκειμένου να συντονίσουμε τον κοινό μας βηματισμό για μια ΑΛΛΗ ΕΡΤ, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στις 7 μ. μ. στο κτίριο Τηλεόρασης της ΕΡΤ3 στη Λεωφόρο Στρατού στη Θεσσαλονίκη.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ»
ΟΛΟΙ στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ της ΕΡΤ3, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο κτίριο Τηλεόρασης της ΕΡΤ3
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΕΡΤ3

Δεν υπάρχουν σχόλια: