mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Με το νέο τεύχος του Unfollow κατανοούμε τις εξελίξεις

Διαβάστε στο UNFOLLOW 21:

-«Ο πόλεμος των επιχειρηματιών: Διαιτητής ο Σαμαράς, εντολές από το εξωτερικό», ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου. Ρόλους «διαιτητή» και «δικαστή» καλείται να παίξει το επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια να ελέγξει τον πόλεμο που έχει ήδη ξεσπάσει ανάμεσα στους εγχώριους επιχειρηματικούς ομίλους για την αρπαγή της δημόσιας περιουσίας. Πάντως τα νήματα κινούνται από χέρια που βρίσκονται έξω από τη χώρα.
 -«Στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ελλάδα», ρεπορτάζ τηςΜαρινίκης Αλεβιζοπούλου  Η Ελλάδα είναι μια χώρα κολαστήριο. Παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα με τόση βαναυσότητα, που η κυβερνώντες της και οι προϊστάμενοι των αρχών της θα έπρεπε να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Αντ’ αυτού, αυτοί που θα έπρεπε να είναι υπόλογοι ως αρχιτέκτονες μιας βαρβαρότητας που μόνο σε φασιστικά καθεστώτα έχουμε δει στο παρελθόν, εξακολουθούν να γίνονται δήμιοι των κατατρεγμένων.
-«Το μεγάλο ψέμα του Άδωνη Γεωργιάδη», ρεπορτάζ του ειδικού συνεργάτη Κώστα Γυφτοδήμου. Η Ελλάδα κατέχει τη 18η θέση μεταξύ των 27 κρατών - μελών της Ε.Ε στις δαπάνες υγείας. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στον υπουργό που ετεοιμάζεται να διαλύσει ότι έχει απομείνει από το δημόσιο σύστημα υγείας με μοναδικό επιχείρημα το προκλητικό ψέμα ότι δήθεν η Ελλάδα έχει ένα από τα ακριβότερα συστήματα υγείας στην Ε.Ε.
Στα άλλα θέματα 
-« “Κουλτούρα πληρωμών”: Ο Σαμαράς έχει συμφωνήσει τους πλειστηριασμούς με την τρόϊκα», ρεπορτάζ του Αυγουστίνου Ζενάκου και του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου
-«Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;», άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου
-«Γερμανία: Εκλογές χωρίς πολιτική», άρθρο του Άρη Χατζηστεφάνου
-«Η παιδεία και η πανούκλα», ρεπορτάζ της Ντίνας Ιωακειμίδου
-«Μπίζνες με ξένα κόλλυβα: Με δανεικά αγόρασαν τον ΟΠΑΠ», ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου
-«Κυπριακές τράπεζες: Θυσία στο βωμό της Πειραιώς», ρεπορτάζ του Λεωνίδα Βατικιώτη
-Η κατασκευή της ειλικρίνειας», άρθρο του Δημήτρη Παπανικολάου.
-«Νέα Δημοκρατία και μεταναστευτικό: Χρυσαυγιτισμός με γαλάζιο κοστούμι», ρεπορτάζ του SPY- Jungle Report.
-«Ρητορική της συμμόρφωσης και περιφρόνηση του κοινού», άρθρο της Έφης Γιαννοπούλου και του Θεόφιλου Τραμπούλη
Οι στήλες του UNFOLLOW:

«Τεχνηέντως» του Αυγουστίνου Ζενάκου, «Κόκκινη γραμμή» του Νίκου Μπογιόπουλου, «Μεσαιωνικά» του Θεόφιλου Τραμπούλη, «Αυθάδειες»της Μαρινίκης Αλεβιζοπούλου, «Ανάβαλε για λίγο το θάνατό σου» του Old Boy, «Ερωτοπραξίες» του George Le Nonce, «Infowar» του Άρη Χατζηστεφάνου, «Διάπλασις των παίδων» του Πιτσιρίκου, «Αδέσποτη» του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, «Πρακτικά» του Παναγιώτη Φραντζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: