mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγέλλουν τη λογοκλοπή από την ιντερνετική σελίδα της Δ.Τ

ΠΟΕΣΥ

Με υλικό κονσέρβα, το υπό εκόλαψη ραδιοτηλεοπτικό κατασκεύασμα του «υπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης», στήνει τώρα και ψευδεπίγραφη ιστοσελίδα. Ψευδεπίγραφη, αφού άλλαξε τον τίτλο τουwww.ert.gr σε www.hprt.gr και στην ιστοσελίδα αναδημοσιεύονται κείμενα του πρώτου, γραμμένα από συναδέλφους οι οποίοι δεν έχουν ζητήσει να ενταχθούν στη «ΔΤ» ή στη «ΝΕΡΙΤ».
Ένδειξη της προχειρότητας και του διαδικτυακού εγχειρήματος των κυβερνώντων, είναι το γεγονός ότι μετά τις αντιδράσεις των συντακτών των κειμένων –που είχαν γραφτεί πριν από το μαύρο στην ΕΡΤ στις 11/6/2013- από τις αναρτήσεις αφαιρέθηκαν οι υπογραφές.
Υπογραφές που προφανώς στόχο είχαν να εμφανίσουν τους συναδέλφους σαν να έχουν προσχωρήσει στο κυβερνητικό μόρφωμα.
Ο αρμόδιος υπουργός, ζαλισμένος από τις καθημερινές προσθαφαιρέσεις στον κατάλογο των προσλήψεων για τη «ΔΤ», δεν εννοεί να αποδεχτεί την πλατειά αναγνώριση της δουλειάς των εργαζομένων της ΕΡΤ που υπηρετούν την ελεύθερη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Καθημερινά 300.000 επισκέπτες παρακολουθούν τα προγράμματα της ΕΡΤ και ενημερώνονται όλο το 24ωρο για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο. Και αμέτρητοι πολίτες παρακολουθούν τις συναυλίες στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, της Θεσσαλονίκης και των άλλων πόλεων από γνωστούς ποιοτικούς καλλιτέχνες, που συνεχίζουν ολόψυχα να στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: