mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Μόσιαλος: εκπρόσωπος των δανειστών μας;

Το πρόβλημα του κ. Μόσιαλου είναι ότι εμφανίζεται με τα επιχειρήματα των δανειστών μας , εμφανίζεται δηλαδή σαν να στηρίζει τα συμφέροντα τους.
«Το 80% των ελλήνων έχει δικό του σπίτι, ενώ στην Δανία ή την Γερμανία που μας δανείζουν, τα ποσοστά ιδιοκτησίας είναι πολύ μικρότερα» δήλωσε στο «Μέγα Σαββατοκύριακο» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Άρα οι έλληνες περνάνε καλά με τα χρήματα των δανειστών τους; Αυτό είναι το συμπέρασμα του κ. Μόσιαλου που είναι και ένα από τα επιχειρήματα της κας Μέρκελ. Κάποιος όμως πρέπει να του πει ότι η αγωνία της μεταπολεμικής ελληνικής οικογένειας ήταν να αποκτήσει ένα σπίτι. Το 80% των ελλήνων είχε δικό του σπίτι και το 1985, χωρίς τα λεφτά των ευρωπαίων δηλαδή.
«Κατανοώ την ανάγκη δανεισμού μην αποδέχεσαι τα επιχειρήματα των δανειστών» είχε πεί ο Β. Παπαχρήστος στον Γ. Παπακωνσταντίνου και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ. Ο Ηλίας Μόσιαλος με την αναφορά του στο θέμα της ιδιοκατοίκησης, έδειξε για μία ακόμα φορά: 1. Δεν γνωρίζει τη χώρα του ή κάνει ότι δεν την γνωρίζει. 2. Αποδέχεται αμάσητα τα επιχειρήματα των δανειστών. Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να πείσει τους έλληνες γιατί δείχνει να μην αποδέχεται ούτε αυτό στο οποίο έχουν δίκαιο. Αν κάνει τον κόπο να δει τα στοιχεία θα διαπιστώσει ότι εδώ και τρείς δεκαετίες οι έλληνες έχουν υψηλότατα ποσοστά ιδιοκατοίκησης.
Για τη συνέχεια
http://www.dixti.net/dixtinet/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=46&Itemid=96

Δεν υπάρχουν σχόλια: