mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τους έβρισε ο υπουργός, τους έκανε παρατήρηση η ΕΡΤ

Στις "Τυπολογίες" δημοσιεύθηκε το ρεπορτάζ για την ενόχληση γνωστού υπουργού, ο οποίος αρέσκεται να βρίζει την ΕΡΤ και τα πρόσωπα της και να χαϊδεύει τα πρόσωπα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Στο ρεπορτάζ των "Τυπολογιών" αξίζει να προστεθεί ότι στο εν λόγω υπουργικό συμβούλιο δεν βρέθηκε ούτε ένας υπουργός να αντιδράσει στις βαριές κουβέντες που ακούστηκαν. Και μετά από αυτό οι δυο δημοσιογράφοι, Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη κατά πληροφορίες, εκλήθησαν από στελέχη της διοίκησης για να τους γίνει η παρατήρηση να προσέχουν!
Μετά από όλα λογικό να βγει η φήμη πως την επόμενη σεζόν, δύσκολα ο Κ.Αρβανίτης θα συνεχίσει ως παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής "Πρωινή ενημέρωση" στη ΝΕΤ. Αυτό που ενόχλησε τον υπουργό είναι πως κάνει καλά τη (δημοσιογραφική) δουλειά του. Δηλαδή καλεί εκπροσώπους άλλων κομμάτων στην εκπομπή και διατυπώνει δημοσιογραφικά ερωτήματα. "Δεν προβάλλει το έργο της κυβέρνησης", όπως ακούστηκε.
Και άντε η κυβέρνηση. Κανείς δεν την πιστεύει ότι θέλει δημόσια και όχι κρατική (δηλαδή τύπου ΥΕΝΕΔ) τηλεόραση. Οι συνδικαλιστικοί όμως φορείς θα ζητήσουν το λόγο από τους τηλεκριτικούς υπουργούς; Ή θα συνεχίσουν να τους χαϊδεύουν;

Το ρεπορτάζ από τις "Τυπολογίες"

Στο υπουργικό συμβούλιο ανώτατα κυβερνητικά στελέχη τα έβαλαν με παρουσιαστές της ΝΕΤ!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες σε ένα από τα πρόσφατα και κρίσιμα υπουργικά συμβούλια ορισμένοι από τους ορκισμένους αντίπαλους της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, έβαλαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον δημοσιογράφων της κρατικής τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αναφέρθηκαν οι παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής ζώνης ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη για τους οποίους ούτε λίγο ούτε πολύ έθεσαν θέμα να κοπούν από το πρόγραμμα της ΕΡΤ.
 Το «αμάρτημα» τους κατά τον υπουργό που εξανέστη και ζητούσε το κεφάλι τους είναι ότι δεν υποστηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης! Δηλαδή είναι κακούργημα για ορισμένα κυβερνητικά στελέχη να κάνουν οι δημοσιογράφοι καλά τη δουλειά τους.

από http://www.paron.gr/typologies/

Δεν υπάρχουν σχόλια: