mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ηot Doc για ψηφιακή TV και ...εφοπλιστές

Τρία εκατομμύρια τηλεοπτικές συσκευές. 1.050.000 νοικοκυριά. 67 δήμοι στην Αττική. Τρεισήμισι εκατομμύρια τηλεθεατές. Δεκάδες εκατοντάδες προμηθευτές. Επτά πολυεθνικές υψηλής τεχνολογίας. Έξι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Μια πολυμετοχική εταιρεία πάροχος δικτύου. Ένας τίτλος. Ψηφιακή μετάβαση στον Υμηττό. Μια ημερομηνία: 20 Ιουλίου.
         «Τα οφέλη της ψηφιακής τηλεόρασης είναι τεράστια, άριστος ήχος, καλύτερη εικόνα στην τηλεοπτική οθόνη». Αυτό το διαφημιστικό σλόγκαν, άρχισε να μεταδίδεται σταδιακά την τελευταία 10ετία, όσο πλησιάζουμε προς την τελική ψηφιακή μετάβαση της τηλεόρασης θα το ακούμε μονότονα. Μέχρι να γίνει η άποψη μας. Σε αυτό το μοτίβο εξάλλου στηρίζεται η παγκόσμια καμπάνια της ψηφιοποίησης του τηλεοπτικού σήματος που για τις περισσότερες χώρες της δύσης είτε ολοκληρώθηκε είτε βαίνει προς ολοκλήρωση. Είναι όμως έτσι;
Η συνέχεια στο νέο τεύχος του Hot Doc που κυκλοφορεί αύριο Πέμπτη σε όλη την Ελλάδα. Και ακόμη στο νέο τεύχος θέματα για:
 -Γιώργος Βερνίκος. Ο βίος και η πολιτεία του εφοπλιστή που έμελλε να γίνει υφυπουργός Ναυτιλίας για λίγες ώρες.

-Πλοία. «Δημητρούλες» στο Αιγαίο μη με παίρνετε καλέ! «Δεσποινίδες» ετών 40 σε Αιγαίο και Ιόνιο ταλαιπωρούν και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια επιβατών και πληρώματος

-Πληρωμένος έρωτας στα χρόνια της οικονομικής χολέρας. Πώς επηρεάζει η οικονομική κρίση τη βιομηχανία του σεξ; Νομοθεσίες, μέτρα και τάσεις στα αλλοτινά και σύγχρονα μπορντέλα της γηραιάς ηπείρου που στροβιλίζεται στη δίνη της λιτότητας.

-Δανοί: οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο!

-Ο Δημήτρης Νανόπουλος, ο πρωτεργάτης του Cern, καθηγητής της Φυσικής Υψηλών Ενεργειών μιλά αποκλειστικά στο HOT DOC και απορρίπτει κατηγορηματικά τον όρο «σωματίδιο του Θεού» για το μποζόνιο. Αναλύει τις επιπτώσεις των ανακαλύψεων της Γενεύης στην επιστήμη και στον άνθρωπο.

-Αμαρτωλή Βασιλεία. Οι νέοι παγκόσμοι κανόνες για τις τράπεζες

-Στουρνάρας. Τεχνοκράτης με ουρά…

-Πέρα από την πολιτική ορθότητα

-Η προφητεία του Dr. Doom

-Έσκασε το «κανόνι» για το σκάνδαλο της ΔΕΗΑΝ. Η Γερμανία επιβεβαιώνει το HOT DOC

-Κράτος ή μεγιστάνες;

-Πολιτική κατευνασμού Νο2

-Η συγκυβέρνηση των δύο μνημονίων και του ενός εκβιασμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: