mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Όμιλος ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ


Σχέδιο αναδιάρθρωσης των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Από το ethnos-media
Στις εισηγήσεις περιλαμβάνεται η ενοποίηση των Μέσων υπό ενιαία διοίκηση
Κλίμα αισιοδοξίας στα Μέσα που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την αναμόρφωση της «Αυγής», του Ρ/Σ Στο Κόκκινο και των sites.
Στόχος είναι η δημιουργία ενός αναμορφωμένου συγκροτήματος ικανού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Στόχος του Α. Τσίπρα αποτελεί η δημιουργία ενός αναμορφωμένου συγκροτήματος ικανού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ψηφοφόρων. Στις συζητήσεις μετέχουν οι Π. Σκουρλέτης, εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς, διευθυντής γραφείου Α. Τσίπρα, Τ. Κορωνάκης, μέλος Συντονιστικής Επιτροπής, Ν. Φίλης, διευθυντής, και Δ. Στούμπος, διευθύνων σύμβουλος «Αυγής».
Στις εισηγήσεις περιλαμβάνεται η ενοποίηση των Μέσων υπό ενιαία διοίκηση, η δημιουργία newsroom για οικονομίες κλίμακας, προκειμένου να διασωθούν 60 θέσεις εργασίας στην εφημερίδα (42 δημοσιογράφοι και 18 διοικητικοί) και 20 στον ραδιοσταθμό, η στήριξη της «Αυγής» και του Στο Κόκκινο μετά την αύξηση της χρηματοδότησης που αντλεί ο ΣΥΡΙΖΑ κατά 10 εκατ. ευρώ, η δημιουργία portal με επικρατέστερο τίτλο το «avgi.gr» στο οποίο θα ενταχθούν τα άλλα sites (stokokkino.gr, left.gr, rednotebook.gr) και η ένταξη των υπολοίπων εντύπων (Εποχή, στον Δρόμο κ.ά.).
Oλα αυτά παράλληλα με την εξόφληση των πέντε μηνών που οφείλονται στους εργαζόμενους στην «Αυγή», εμπλουτισμό ύλης, αλλαγή lay out, προβολή και αντικατάσταση όσων πήραν την άγουσα για τα πολιτικά γραφεία βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: