mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Άρχισαν τα όργανα από την "Ε"

'Οπως ήταν αναμενόμενο, στη "Ελευθεροτυπία" ανακοινώθηκαν οι περικοπές. Η γενική συνέλευση των συντακτών συνεχίζεται και σήμερα. Περισσότερα λέε η ανακοίνωση της "Συσπείρωσης"

Ανακοίνωση Συσπείρωσης
Αποφάσεις της ιδιοκτησίας της Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε. για άμεσες “περικοπές” εργαζομένων ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής της “Ελευθεροτυπίας”, Βαγγέλης Παναγόπουλος, όπως τον εξουσιοδότησε η εταιρεία: Δηλαδή: υποχρεωτική αποχώρηση όσων έχουν συμπληρώσει “πλήρες δικαίωμα σύνταξης”, μείωση κατά 50% των αμοιβών για την εργασία τις Κυριακές και απολύσεις αγνώστου αριθμού εργαζομένων με ¨μπλοκάκι” (ΔΠΥ). Αυτά είπε ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, χωρίς να μπορεί (ή να θέλει) να διευκρινήσει κάτι περισσότερο, και αποχώρησε.
Η Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα να απορρίψει τα “μέτρα” και να προχωρήσει σε έλεγχο των οικονομικών στοιχείων και των όποιων σχεδίων έχει η επειχείρηση. Για το σκοπό αυτό η Συνέλευση καλεί αύριο επίσημο εκπρόσωπο της επιχείρησης.
Αύριο, Τετάρτη, 9/6/2010, στις 16:00 η Συνέλευση θα συνεχιστεί με παρόντες όλους τους εργαζόμενους, όλων των ειδικοτήτων, στην “Ελευθεροτυπία” για να προχωρήσουν σε πιο συγκεκριμένες αποφάσεις.
(Περισσότερα για τις πρόσφατες αποφάσεις της εταιρείας Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε. που διαβάστηκαν από δημοσιογράφους της εφημερίδας στη σημερινή συνέλευση, στο http://www.enet.gr/?i=news.el.investor_relations )

Δεν υπάρχουν σχόλια: