mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Με την εγγύση του νέου δανείου το life style Μπόμπολα ...πολιτικολογεί

Η στροφή που έκαναν τα λάϊφ στάιλ έντυπα του συγκροτήματος Μπόμπολα δεν πέρασαν απαρατήρητα. Από τα φουστάνια φρουμπουάζ και τις ανέμελες τιράντες στο μπούστο γυναικών, τα περιοδικά τύπου Elle ανακάλυψαν τη συμφωνία με την τρόϊκα, τους εκβιασμούς και τις μειώσεις μισθών. Μάλιστα, το γυναικείο περιοδικό του συγκροτήματος Μπόμπολα διακρίνεται το τελευταίο διάστημα για τις μαχητικές παρεμβάσεις του και τις ...άθλιες εργασιακές σχέσεις.
Η λήψη του ομολογιακού δανείου ύψους 80 εκατ. ευρώ για να συνεχίζει το συγκρότημα να "ζει", εκ των οποίων το 95% και πλέον είναι δόσεις άλλων δανείων, δεν φαίνεται να αλλάζει πολύ την κατάσταση. Στην απληρωσιά των εργαζομένων και τις άθλιες συνθήκες. Στα περιοδικά του κοσμικού στιλ που αίφνης στηλιτεύουν την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, το αγωνιστικό κλίμα εξαντλείται στους άνω ορόφους. Γιατί στο υπόγειο των εκδόσεων Πήγασος είναι στημένη η γαλέρα των συντακτών και συνεργατών. Οι οποίοι δεν ξεπερνάνε τα δάχτυλα των δυο χεριών μετά τις τόσες απολύσεις, συνεχίζουν να εργάζονται για τα πάντα όλα με 300 ή 600 ευρώ καθαρά.

Καλύπτουν όλες τις αναγκαίες θέσεις εργασίας, όταν κλείνει το τεύχος φεύγουν τα μεσάνυχτα στην καλή περίπτωση, στις 4 το ξημέρωμα στη χειρότερη. Και μετά διαβάζουν ήσυχοι τα editorial του περιοδικού για την ανάγκη ...αγωνιστικής ανάτασης. Εννοείται ότι τα στελέχη του Πήγασου συνεχίζουν να έχουν σωφέρ και να αποχβρούν από την εργασία τους στις 6.00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: