mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΕΡΤ: Ενώ τελειώνουν τα ψέματα, μάταια συνεχίζουν να ψεύδονται




Του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, της ελεύθερης, αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ 3αναδημοσίευση από το tvxs
«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», γράφει ο Μενέλαος Λουντέμης στο βιβλίο «Οδός Αβύσσου, αριθμός 0». Στην ίδια αυτή διεύθυνση συγκατοικούν, επιβιώνουν, μάχονται να μείνουν ΟΡΘΙΟΙ στοιβαγμένοι εκατομμύρια πολίτες, τα επώνυμα «3Α» της ελληνικής κοινωνίας: Άνεργοι-Άστεγοι-Άποροι. Την ίδια ώρα σκυλεύουν το άταφο πτώμα της ΕΡΤ-ΕΡΤ3 Καψής, Προκοπάκης και προκαλούν.
Δεν σιωπούν, δεν ορρωδούν, δεν αισχύνονται για ό,τι κατέστρεψαν πιστά και υπάκουα. Τρεις χαμένες ζωές, εκατοντάδες άλλες διαλυμένες, μερικές άλλες στα πρόθυρα της μετανάστευσης ή του τέλους, του όποιου τέλους. Ακολουθούν πιστά το μνημονιακό σχεδιασμό (2000 κεφάλια στο τορβά της τρόικας, απομένουν 656 δικά μας παιδιά για διορισμό στην ΝΕΡΙΤ Αθηνών και περιχώρων).Επιχειρούν να πουλήσουν ματόχανδρα για τους «ματιαγμένους», στους δήθεν αφελείς της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας.

Αναζητώντας α-νόητους, ο φέρελπις υποψήφιος της Ελιάς (ΠΑΣΟΚ σε νέα συσκευασία αντί-δωρου) αναφώνησε έξαλλος μέσω τοπικού ραδιοφώνου ότι για την ΕΡΤ3 και το γεγονός ότι δεν λειτουργεί δημόσιο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δεν ευθύνεται ο ίδιος , αλλά ο συνδικαλιστικός εσμός ( ε ρε τι κάνει αυτή η άτιμη η σταυροδοσία ).

Στην επισήμανση ότι ξεχάστηκε η Θεσσαλονίκη και η Περιφέρεια απαντά αυτολεξεί : «Όχι καθόλου και κάποια στιγμή θα πρέπει να πω γιατί δεν άνοιξε η ΕΡΤ3 που είχαμε σχεδιάσει να ανοίξει πολύ νωρίτερα, έτσι. Γιατί συγκεκριμένοι συνδικαλιστές οι οποίοι τώρα προσποιούνται τους κατήγορους, πήραν πίσω το λόγο τους. Αλλά αυτό θα το κάνουμε τις επόμενες ημέρες. Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ειπωθεί η Αλήθεια».
(στο 3:12 και εφεξής)

Ακριβώς ένα μήνα νωρίτερα από τη Θεσσαλονίκη ο υφιστάμενός του Γ. Προκοπάκης , Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ , μεταξύ άλλων αποκάλυπτε κυνικά:

Γ. ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ-εφημ.«ΚΑΡΦΙΤΣΑ»- 22 ΦΕΒ. 2014:

Ερώτηση:Θα υπάρχει τελικά κανάλι στη Θεσσαλονίκη, αυτόνομο, με τη δική του ροή και το δικό του πρόγραμμα;

Απάντηση:«Τι θα πει αυτόνομο κανάλι; Η εταιρεία είναι μία. Δε θα φτιάξω ανταγωνιστικό κανάλι μέσα στην εταιρεία, δε θα ξοδέψω λεφτά για να ανταγωνιστώ προϊόν που μου κοστίζει πολύ να το φτιάξω και ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Ο προγραμματισμός των δύο ή περισσότερων καναλιών γίνεται με κριτήριο το συμφέρον της εταιρείας. Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώνω 14 εκατ. ευρώ για το μουντιάλ και να φτιάχνω ανταγωνιστικό προϊόν απέναντι. Δεν θα είναι ανταγωνιστές η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Τον Οκτώβριο θα έχει γίνει η ψηφιακή μετάβαση που σημαίνει ότι όλα θα περνάνε από μια ροή. Εκεί όπου είναι εγκατεστημένη η τεχνολογία εκεί θα γίνεται η ροή. Έχεις το δελτίο ειδήσεων που παίζεται το στούντιο στη Λεωφόρο Στρατού και πιο πριν έχεις για lead in μία ελληνική ταινία ή ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά αν έχει προγραμματιστεί από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Και επιπλέον τι θα πει έδρα καναλιού; Στο δεύτερο κανάλι θα υπάρξει πρωινή εκπομπή, δελτίο ειδήσεων, και γιατί όχι και πολιτικές εκπομπές».

Διαπίστωση-Απορία 1: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Είναι σαφές πως δεν γνωρίζει η Δεξιά τι ποιεί η Δεξιά. Ο Καψής λέει ( 22 Μαρ. 2014) ότι «είχε σχεδιάσει ΕΡΤ3, που θα άνοιγε και νωρίτερα», αλλά ο άμεσα υφιστάμενός του Προκοπάκης, ακριβώς ένα μήνα πριν, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους «ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ από τη Θεσσαλονίκη ανταγωνιστικό ΔΗΜΟΣΙΟ κανάλι στο ΔΗΜΟΣΙΟ κανάλι της Αθήνας».

ΠΟΙΟΣ από τους ΔΥΟ λέει την Αλήθεια;

Διαπίστωση-Απορία 2: Σε ποιους συνδικαλιστές αναφέρεται ο Καψής; Πρώτο επιχείρημα των βουλευτών της Ν.Δ. σε κάθε συζήτηση για την ΕΡΤ είναι ότι η ΕΡΤ ελεγχόταν 90% από το ΠΑΣΟΚ και την ΠΑΣΚΕ. Ποιοι συνδικαλιστές της Θεσσαλονίκης πήραν τον λόγο τους πίσω και τον κρέμασαν, οι ελεγχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ-Ελιά, της οποίας ο ίδιος είναι υποψήφιος; Δώστε ονόματα και διευθύνσεις κύριε Καψή.

Διαπίστωση-Απορία 3: Για γέλια; για κλάματα; Κλαυσίγελως; Εσείς επιλέγετε. Οι Χρήσιμοι Ηλίθιοι, χωρίς τον έλεγχο της Βουλής, χωρίς τον έλεγχο της Δικαιοσύνης, κάνουν ό,τι θέλουν. Δαπανούν εκατοντάδες εκατ. ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων «Έτσι Χωρίς Πρόγραμμα», διαχειριζόμενοι το έγκλημα του Μαύρου, ξεπλένοντας το έγκλημα κατά της Δημοκρατίας, παίζοντας το ρόλο του ληγμένου αντισηπτικού στα βαμμένα με αίμα χέρια των πρωταίτιων Σαμαρά-Βενιζέλου.

Έχουμε μπει στο αντίθετο ρεύμα εδώ και μήνες. Από το βράδυ της 11ης Ιουνίου. Στις 18 και στις 25 Μάιου η μετωπική σύγκρουση θα είναι χωρίς επιστροφή.
ΜΕΤΩΠΙΚΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
ΕΡΤ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ.
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.
(Υ.Γ. …στους συντρόφους μας που έφυγαν νωρίς…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: