mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Συνδικαλιστές "δημοσιογράφοι" ζητάνε την εξαθλίωση δημοσιογράφων!

Η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για μια ακόμη φορά, κόντρα στη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης και επειδή θέλει να είναι πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της έναντι των μελών-μετόχων-εργαζομένων ή ανέργων ασφαλισμένων του ταμείου, πήρε (κατά πλειοψηφία) την απόφαση πως φέτος τα Χριστούγεννα θα δώσει το δώρο Χριστουγέννων στους συνταξιούχους.
Τελευταία φορά κατά πάσα πιθανότητα, μιας και το ταμείο των δημοσιογράφων-υπαλλήλων στα ΜΜΕ στο οποίο μετέχουν και εκδότες(!), πνέει τα λοίσθια. Όχι λόγω εξόδων του αλλά λόγω εξαφάνισης εσόδων αλλά και  του γενναίου κουρέματος των αποθεματικών. Μια φορά από την κυβέρνηση και μια φορά από τη διοίκηση του ιδίου του ταμείου.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Και αίφνης εμφανίζεται κείμενο, συνδικαλιστή(;), μέλους(;) διοίκησης(;) το οποίο αποστέλλεται στο Διαδίκτυο και αναπαράγεται αφειδώς από sites και blogs. Το μήνυμα του; Γιατί δεν εφαρμόζεται η πολιτική της εξαθλίωσης! Όχι να διεκδικήσουν όλοι οι εργαζόμενοι το δώρο αλλά να σταματήσουν να το παίρνουν με κάθε τρόπο και οι δημοσιογράφοι ασφαλισμένοι. Έστω κι αν αυτό γίνει καρφώνοντας στον υπουργό.
Ο συντάκτης του κειμένου φορώντας την "προστασία" της ανωνυμίας καρφώνει στον υπουργό Εργασίας ότι η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ δεν εφαρμόζει την τροϊκανή πολιτική!

Καλώντας έμμεσα βέβαια και πάντα με το φοβερό επιχείρημα υπέρ της κοινωνίας, ότι δεν είναι δυνατόν οι μόνοι εργαζόμενοι στην Ελλάδα που παίρνουν δώρο Χριστουγέννων να είναι οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ! (Παρεμπιπτόντως πρόκειται για την επικουρική, όχι την κανονική σύνταξη, γιατί βέβαια η διορισμένη διοίκηση του ΕΤΑΠ ΜΜΕ μια χαρά το εφαρμόζει το μνημόνιο). Αυτό δεν διευκρινίζεται στο "δημοσιογραφικό" κομμάτι του "συνδικαλιστή"(;), αφήνοντας έντεχνα να απλωθεί η ρετσινιά συνολικά για τη σύνταξη των δημοσιογράφων.
Να δίνει "εξετάσεις" στους πελάτες ψηφοφόρους του, το βρίσκουμε μάλλον απίθανο. Άλλα έλεγαν όλοι πριν τις εκλογές του ΕΔΟΕΑΠ. Κάποιοι τα τηρούν. Άλλοι πάλι διαγκωνίζονται να δείξουν πως μπορούν κάλλιστα να φορέσουν το λευκό κολάρο των "οικονομικών δολοφόνων" της κοινωνίας.

ΥΣ: Δεν πρόκειται να αναπράγουμε το συγκεκριμένο κείμενο. Τις απόψεις του τις βρίσκουμε καθημερινά σε δεκάδες ΜΜΕ και τηλεοπτικά παράθυρα. Μακριά από αυτό το μπλόκ ο ψεκασμός της κοινωνίας, όσο ωραία κι αν κοιμίζει τους πελάτες-ψηφοφόρους....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΤΙΝΑ συμφωνώ με πολλα απ όσα λες και το ξέρεις....Όμως δεν κατάλαβα από την ανάρτηση σου τι ακριβώς πιστεύεις εσύ; Πρέπει να δοθεί το δώρο στην κυρία και την επικουρική σύνταξη σε όλους τους έλληνες συνταξιούχους ; Εγω λέω ναι και βέβαια κι εσυ. Πρέπει να εξαιρεθούν οι συνταξιούχοι δημοσιογράφοι και να το πάρουν ενώ το Ταμείο μας δεν έχει τα χρήματα ( το Μνομονιακο νόμο άστον να πάει απο εκεί που ήρθε) Εγω λέω ΌΧΙ ! Εσυ; Θα μου επιτρέψεις να περιμένω την απάντηση σου καθώς επίσης και το ρεπορτάζ σου για τα ακριβή γεγονότα τα αταγεγραμμένα στα πρακτικά του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ακόμη κι αν οι πηγές σου είναι η Πόπη και η Πόπη....Τέλος η αναφορά στο Αγγελοποπικο διπλό κούρεμα δεν τιμά την αξιόπιστη καθ όλα γραφή και πορεία σου για τον απλό λόγο ότι πρόκειται για ατεκμηριωτη συκοφαντική θέση ! Στη διάθεση σου για κάθε σχετική διευκρίνηση
Συνάδελφικά
ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ