mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τα ΜΑΤ χτυπάνε βουλευτές και συνδικαλιστές στο ραδιομέγαρο!

μέσω face book

Από Vasilis Theodorou

19.59 Ζωή Κωνσταντοπούλου από Ραδιομέγαρο:" Όταν βουλευτές κακοποιούνται από δυνάμεις της αστυνομίας, όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, τότε προσβάλλεται και εξεγείρεται η δημοκρατική συνείδηση του καθενός μας. Εμείς έχουμε ψυχή, δεν έχουμε χάσει την ψυχή μας. Δεν έχουμε χάσει την δημοκρατική μας αντίσταση. Όλοι εδώ!"

Την ίδια ώρα, στη Βουλή: Ο Π. Λαφαζάνης καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό από τα ΜΑΤ έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων η Ζ. Κωνσταντοπούλου, ο Π. Κουρουμπλής, ο Δ. Στρατούλης. Καλεί τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να φύγουν τα ΜΑΤ από την ΕΡΤ, να πάψει να διασύρεται η χώρα από τις εικόνες καταστολής που κάνουν το γύρο του κόσμου. Κάνει έκκληση και επισημαίνει ότι όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από την αίθουσα της Βουλής και θα πάνε να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους.

19.55 Μετά τη ρίψη χημικών και τα σπρωξίματα, αλυσίδα μπροστά στα ΥΜΕΤ

Από
Theodora Agouridou

Αστυνομικοί κακοποιούν και δέρνουν βουλευτές και συνδικαλιστές και πνίγουν τον τόπο στα δακρυγόνα έξω από την ΕΡΤ, ενώ στη βουλή βρίσκεται σε εξέλιξη συζήτηση επί της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση. Ο επικεφαλής των αστυνομικών κάνει το σύνταγμα κουρελόχαρτο έξω από το κτήριο της ΕΡΤ, εισαγγελέας δεν υπάρχει στην περιοχή. Λοιπόν, μην ακούσω κανέναν να λέει ότι καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: