mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Τραπεζική, media-κή διαπλοκή "φίλων" στο νέο τεύχος του Hot Doc

Ο ρόλος και η δράση Προβόπουλου μέσα από έγγραφα και δηλώσεις, αποκαλύπτεται μέσα από το νέο καυτό και αποκαλυπτικό HOT DCO που κυκλοφορεί σήμα.
<<Τα τρία χρόνια της κρίσης αποκαλύφθηκαν πολλά για το ρόλο των τραπεζών. Από δάνεια εκτομμυρίων δίχως τις ανάλογες εξασφαλίσεις σε φίλα προσκείμενους επιχειρηματίες, θαλλασοδάνεια σε ιερές μονές, μέχρι και το σκανδαλώδες να καλύπτουν τις μαύρες τρύπες που δημιούργησαν με κανονικές κλοπές από τα χρήματα των Ελλήνων. Κεντρικό ρόλο σε όλα αυτα παίζει η ΤτΕ. Ο στυλοβάτης δηλαδή του τραπεζικού συστήματος καθώς είναι υπεύθυνη για την εποπτεία των τραπεζών"". "Ο αρχιερέας της τραπεζικής διαπλοκής" , εμφανίζεται να “ξεπλένει” επιχειρηματίες και τραπεζίτες που ήταν υπεύθυνοι σε μια σειρά από σκάνδαλα, όπως για παράδειγμα αυτό της Proton Bank. 

Στα άλλα θέματα:
-Η πολύ καυτή ιστορία του Καζίνο με τον μίστερ Beni the Greek που έστειλε την Ελλάδα στο -Ευρωπαϊκό δικαστήριο για το χατίρι των "φίλων του".
-Κοινοτικές επιδοτήσεις, έρμαιο στα χέρια κυκλωμάτων
-Μέσα Μαζικής Εξουσίας και Εργολαβιών και στην Ηλεία
 Με ντοκουμέντα το περιοδικό αποκαλύπτει το ρόλο των δύο τοπικών εφημερίδων της Ηλείας στην ενημέρωση και στις μπίζνες, καθώς και για εταιρείες και «περίεργες» σχέσεις με δημόσια πρόσωπα και δημόσιο χρήμα.
-Αφιέρωμα στη Λατινική Αμερική με σάμπα και μολότωφ
-Θέλουν τα ιδιωτικά κανάλια κρατική TV;

Δεν υπάρχουν σχόλια: