mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Και οργισμένες αντιδράσεις...

Εξω γερμανοτσολιάδες από την ΕΡΤ..

Της Δήμητρας Γκουντούνα
από το http://www.newstrap.gr/apopseis/2969-ekso-germanotsoliades-apo-tin-ert.html

Σά δε ντρέπεστε. Σαλίγκαροι της κάθε εξουσίας .Είδα τα ονόματα σας συμβούλων διευθυντών ,παράδιευθυντών αρχισυντακτών , αγαπημένων σας παρουσιαστών διοικητικών υπαλλήλων περαστικών από την ΕΡΤ, άντε μια φορά το μήνα, με μπόνους για τις εξαιρετικές επιδόσεις σας.

Σα δε ντρέπεστε..

Αφήσατε στην πείνα δημοσιογράφους ετών και μεγάλης προσφοράς με μισθούς που δεν τους έπαιρναν ειδικευόμενοι εργάτες πήρατε πίσω τηλέφωνα υπηρεσιακά με έξοδα 25 ευρώ το μήνα για να κάνετε οικονομία στην υπηρεσία.

Θέλετε παράδειγμα; Δήμητρα Γκουντούνα λέγομαι. . Ζητούσατε από γαϊδούρια αρχισυντάκτες να μειώνουν τους μισθούς των συναδέλφων και τους δίνατε μπόνους γιατί ακολουθούσαν πιστά τις εντολές σας . Είχατε δίκτυο πληροφοριών για αυτούς που δεν ενέκριναν τις πράξεις σας και τους αφαιρούσατε τις ειδικότητες τους.

Θέλετε παράδειγμα; Ελένη Δεμεντή από σκηνοθέτης στα υπόγεια της εταιρίας. Τους μεταθέτατε για να αποσυρθούν σε μαρασμό. Τους περνάγατε από υπηρεσιακά συμβούλια. Θέλετε ονόματα Γιώργος Σταματελόπουλος. Δικαιώθηκε από δικαστήρια. Γερμανοτσολιάδες. Σα δε ντρέπεστε .

Και όχι ευτυχώς δεν ήταν όλοι οι αρχισυντάκτες έτσι. Δεν ήταν όλοι οι συνάδελφοί μου έτσι. Μόνο που αυτοί που δεν ήταν έτσι, τους βλέπω και πάλι στην γωνία να σηκώνουν αδιαμαρτύρητα τις αμαρτίες της Εταιρίας. Δυο τρεις δικαιώθηκαν .Οι άλλοι σηκώνουν τους ώμους λέγοντας ''δε βαριέσαι πάλι από τα ίδια θα έχουμε..'' Είναι στους καταλόγους και κάποιοι συνάδελφοι με πολύ λίγα λεφτά σαν μπόνους. Αυτοί ήταν το άλλοθι. Πράγματι δούλεψαν 24ωρα και δεν μπορούσαν να πάρουν υπερωρίες .Αυτοί δεν θα έπρεπε ούτε στους καταλόγους να υπάρχουν. Α΄ και για να μην ξεχάσω.

Αυτά που γράφω τώρα ,τα έλεγα και τότε. Έστειλα επιστολή, αφού την πρωτοκόλλησα πρώτα και στους τότε αρμόδιους .Απάντηση .Α η Γκουντούνα δε βάζει μυαλό.

Μου το μετέφερε ο τότε Διευθυντής Ειδήσεων. Και αντί να ψάξουν τις καταγγελίες μου, ήρθε την άλλη μέρα κιόλας χαρτί για υποχρεωτική συνταξιοδότηση .Φυσικά δεν περίμενα το χρόνο να περάσει και παραιτήθηκα και έφυγα. Αυτά για να μην νομίζει κανείς ότι τα γράφω γιατί κάτι περιμένω. Εφυγα ανεπιστρεπτί. Αλλά δεν θα πάψω να στηρίζω τους συναδέλφους μου που με τόση αγάπη και αφοσίωση στηρίζουν αυτό το ''μαγαζί''. Δεν ξέρω αν αργεί τις διαδικασίες ο κ. Γερουλάνος. Δεν ξέρω αν θα γίνει ανασχηματισμός και θ΄ αναλάβει κάποιος άλλος. Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος , θέλει να φέρει καθαρό αέρα στην Αγία Παρασκευή. Εύχομαι να προλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: