mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Τώρα ζήτησε ο υπουργός τη στήριξη του ΔΣ για τα λουκέτα στην ΕΡΤ;

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ
Χθες (30.8.2011) ένα πουλάκι μας σφύριξε ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, εκτός από τους εκπροσώπους των εργαζομένων !, δεν είχαν τι να κάνουν. Έτσι αποφάσισαν, εντελώς ανεξάρτητα ο καθένας, να κάνουν μια βολτίτσα στην Αθήνα που είναι ακόμα σχετικά άδεια και ευχάριστη στους περιπατητές.

Κατά διαβολική σύμπτωση και όλως περιέργως, τα βήματά τους, τους οδήγησαν στην περιοχή της Παντείου και συγκεκριμένα στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου, όπου και πάλι κατά διαβολική σύμπτωση και όλως περιέργως, βρίσκεται το γραφείο του κ. Μόσιαλου. “Βρε πως από δω;”, “Να, βολτάρω κι έτυχε να περάσω. Εσύ;”, “Και ΄γω το ίδιο”. “Α να κι ο άλλος. Πως από δω ρε παιδί;”. “Εγώ μένω κοντά κι έβγαλα για κατούρημα το σκύλο ”. “Ρε μιας και βρεθήκαμε όλοι μαζί δεν πάμε απάνω να τα πούμε και με τον Ηλία;”.

Και έτσι όλοι μαζί πήγανε στο γραφείο του υπουργού.

Υποθέτουμε ότι η ωραία παρέα που σχηματίστηκε ουδέν συζήτησε για όσα ο κ. Μόσιαλος έχει κατά νου να κάνει στην ΕΡΤ. Ντράπηκε ο άνθρωπος γιατί σου λέει: Όταν εξήγγειλα τα μέτρα για την ΕΡΤ, «που θα την απογειώσουν από κάθε άποψη», όλους ετούτους τους έγραψα κανονικά. Με ουδένα συζήτησα και ουδένα συμβουλεύτηκα. Γι΄αυτό δεν είναι πρέπον τώρα να αρχίσω να τους ζητάω να στηρίξουν τις επιλογές μου. Και είμαστε βέβαιοι ότι ουδέν συζητήθηκε περί της ΕΡΤ και του μέλλοντός της.
Ούτε άλλωστε ζητήθηκε η στήριξή τους στα σχέδια του κ. Μόσιαλου.

Έτσι (και πάλι υποθέτουμε) πέρασε η ώρα ευχάριστα μεταξύ τους, με τον κ. Μόσιαλο να τους λέει απέξω απέξω ότι σκοπεύει να μετατρέψει την ΕΡΤ σε BBC, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω λειτουργεί ακριβώς όπως ο κ. Μόσιαλος σκέφτεται να λειτουργεί και η ΕΡΤ. Ακούσατε ποτέ να κάνει το BBC στρογγυλά τραπέζια για να συζητούνται τέτοια θέματα; Ποτέ. Έτσι και μεις. Για να σκάνε οι εχθροί μας, που έχουμε βάλει πλώρη για να γίνουμε BBC.

Εκτιμούμε ότι όλα όσα ειπώθηκαν ήσαν πάντα προς το συμφέρον της ΕΡΤ ! και των εργαζομένων της και εναντίον όλων των ιδιωτικών συμφερόντων, για τα οποία ως γνωστόν, ο κ. Μόσιαλος, έχει μια τεράστια απέχθεια !. Τόσο τεράστια που για να τα εκδικηθεί εξάγγειλε από κείνα τις λαμπρές σκέψεις του για το μέλλον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Μερικοί θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι η συνάντηση δεν ήταν τυχαία, αλλά προσχεδιασμένη.
Το μόνο που μπορούμε να πούμε για αυτούς τους ολίγιστους (στον αριθμό και στο μυαλό), είναι ότι συμπεριφέρονται ως κακεντρεχείς και κοινοί συκοφάντες.

Α! και για να μην το ξεχάσουμε.

Αυτή η εντελώς… συμπτωματική συνάντηση συνέβη για δεύτερη φορά.
Θα μας πείτε τώρα: Γιατί δεν ήταν παρόντα τα μέλη του ΔΣ που είναι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων; Είπαμε … η συνάντησή τους έγινε εντελώς τυχαία. Τυχαία ! θα είναι επίσης και η τρίτη και η τέταρτη και όσες άλλες συναντήσεις αυτού του είδους ακολουθήσουν μελλοντικά και πριν από τα ΔΣ της δ η μ ό σ ι α ς ! ΕΡΤ.
Εμείς δε ως ηλίθιοι ιθαγενείς θα πιστεύουμε ότι γίνονται κατόπιν προσυνεννόησης.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ηλίθιους ιθαγενείς ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: