mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Κατάληψη της ΕΡΤ από την αστυνομία

** Μετά τη συγκέντρωση αδιόριστων καθηγητών στο ραδιομέγαρο η οποία μετατράπηκε σε κατάληψη του στούντιο, η διοίκηση ανέθεσε στα ΜΑΤ και τις αστυνομικές δυνάμεις τη φύλαξη του κτιρίου και των ΒΑΝ. Η ανακοίνωση της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" http://financialcrimesnews.blogspot.com/2010/05/blog-post_3655.html για εποχές ΕΙΡΤ και ΥΕΝΕΔ είναι αποκαλυπτική. Προφανώς οι υπουργοί θα ανεβαίνουν για την εκφώνηση των μονολόγων του στις εκπομπές της ΕΡΤ με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων. Μάλλον έτσι εκλαμβάνουν την προσφορά της δημόσιας τηλεόρασης στον κοινωνικό διάλογο, όπως έλεγε ο αρμόδιος υπουργός Πολιτισμού πριν λίγους μήνες.

** Φωτιές άναψε στον κλάδο η λίστα των 1.104 δημοσιογράφων που έδωσε η διοίκηση της ΕΡΤ στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Εξ΄αυτών οι 757 με σύμβαση αορίστου χρόνου και 347 με σύμβαση έργου. Και ανάμεσα τους επισημάνθηκαν γνωστά ονόματα που εργάζονται παράλληλα σε άλλα Μέσα.


**Γενική συνέλευση της ΕΣΗΕΑ στις 11.00 το πρωί στο Τιτάνια και το θέμα που θα κυριαρχήσει είναι ο τρόπος αντίδρασης στα όσα συμβαίνουν στα ΜΜΕ σήμερα. Για τη συμμετοχή των δημοσιογράφων προκηρύχθηκε 4ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 ως τις 3.00 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: