mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Δεν υπακούμε Απεργούμε

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!
αγώνας διαρκείας

εναντίον ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ


Μας κήρυξαν γενικό πόλεμο! Θέλουν να μας τα πάρουν όλα! Για ένα κομμάτι ψωμί δεν τους φτάνει μόνο η δουλειά – θέλουν να τους πουλήσουμε την ψυχή και το μέλλον μας, μαζί και των παιδιών μας. Έχουν σχέδιο να μας ισοπεδώσουν, για να μην ξανασηκώσουμε ποτέ κεφάλι.

Ε, λοιπόν, ΟΧΙ! Δεν θα υπακούσουμε! Δεν θα γίνουμε εμείς εκείνοι που θα ξεπουλήσουν εργατικούς αγώνες και θυσίες δεκαετιών. Δεν θα μείνουμε στην ιστορία ως η γενιά των νενέκων και των υποταγμένων. Δεν θα γίνουμε οι πραίτορες ενός συστήματος που δολοφονεί και καταπιέζει, ζωές και όνειρα.

Σε αυτόν τον αγώνα διαρκείας που ξεκινά, σε αυτόν τον συναρπαστικό μαραθώνιο που οδηγεί στις μεγάλες ανατροπές της νέας εποχής, δεν πρέπει να λείψει κανείς εργαζόμενος. Οι αυταπάτες που επιχειρούν να καλλιεργήσουν και τα θλιβερά επικοινωνιακά τρικ που επινοούν δεν μπορούν να μας ξεγελάσουν.

Οι ίδιοι, εξάλλου, παραδέχονται ότι μετά το ασφαλιστικό, την απελευθέρωση των απολύσεων, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, το τσεκούρωμα των συντάξεων, έρχονται οσονούπω και οι μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Μαζί και στους δημοσιογράφους και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, που προορίζονται να καούν στο Νταχάου της εκμετάλλευσης – εκτός, ίσως, από κάποιους λίγους που θα ταχθούν ολόψυχα με τα αφεντικά τους.

Together we stand, divided we fall – όπως τραγουδούσαν οι Pink Floyd, στο θρυλικό The Wall. Μόνο εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε και να διεκδικήσουμε ένα διαφορετικό, καλύτερο κόσμο. Έχει έρθει η ώρα για να ρίξουμε τη ζαριά μας στην ιστορία!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ!

ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΪΟΥ, ΣΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!


Πρωτοβουλία για την Ανατροπή
(Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, Ανένταχτοι)

1 σχόλιο:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Online petition - Δημοψήφισμα τώρα

Online petition - Δημοψήφισμα τώρα
Άν θέλετε κάντε το link αξίζει

ένα κείμενο για να απαιτήσουμε δημοψήφισμα... Έξω απο κόμματα και έξω απο όποια καπήλευση της προσπάθειας. Ο λαός είμαστε εμείς. Ελπίζω να συμφωνείτε και να το κάνουμε πράξη. Ας μη μένουμε άλλο αμέτοχοι, καλή η κριτική αλλά ας περάσουμε στη δράση... Όλοι μαζί μπορούμε, που λένε και οι πολιτικοί μας...