mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο ΣΚΑΙ αντιδρά μέσω Deutsche Welle στη νεοναζιστική κουβεντούλα του Τράγκα

Ένα εκτενές ρεπορτάζ της Deutsche Welle ανήρτησε πριν λίγο η ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ υπό τον τίτλο «Ναζιστική κουβεντούλα στο ΣΚΑΪ»! Το ρεπορτάζ της Deutcshe Welle αναφέρεται σε άλλο ρεπορτάζ της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung που έγραψε για την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στην οποία δόθηκε βήμα σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Να υποθέσουμε ότι με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση του ΣΚΑΙ δίνει τη δική της πλευρά στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα; Ή αναγκάζονται να πάρουν αποστάσεις γιατί η διαφημιστική προβολή της Χρυσής Αυγής προκάλεσε αντιδράσεις και στην ...αγορά; 

Γράφει το ρεπορτάζ της Deutshe Welle
«Κουβέντα με νεοναζί στην καλύτερη ζώνης τηλεθέασης. Ο ιδιωτικός ραδιοσταθμός ΣΚΑΪ προσφέρει φόρουμ σε ακροδεξιούς βουλευτές» είναι ο τίτλος και ο υπότιτλος εκτενούς δημοσιεύματος στην έγκυρη εφημερίδα Süddeutsche Zeitung. H αρθρογράφος Κριστιάνε Σλέτσερ γράφει: «Πολλοί τηλεθεατές δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν την Κυριακή το βράδυ άνοιξαν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

'Ελεύθερος σκοπευτής' ονομάζεται η εκπομπή, η οποία όμως ουδεμία σχέση έχει με την ομώνυμη ρομαντική όπερα του Καρλ Μαρία φον Βέμπερ…Στην εκπομπή ο γνωστός για την προκλητικότητά του δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος εδώ και λίγο διάστημα εργάζεται για τον ΣΚΑΪ -και μέχρι σήμερα θεωρούνταν φιλελεύθερος- κάλεσε τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Επί μια ώρα μπορούσαν να μιλάνε και να κάνουν γνωστές τις ακροδεξιές θέσεις τους χωρίς αντίλογο».

Και το άρθρο συνεχίζει: «Ο παρουσιαστής Τράγκας από την αρχή ξεκαθάρισε ότι οι τέσσερις κύριοι δεν ενσαρκώνουν το κακό, αυτό βρίσκεται στην καγκελαρία στο Βερολίνο». 
ολόκληρο το δημοσίευμα του skai.gr  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: