mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Καλώς ήλθατε στη Χούντα του Μεσοπρόθεσμου

**Πληροφορίες (στο www.tvxs.gr) αναφέρουν πως χτυπήθηκε και το μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης όταν προσπάθησε να παρέμβει στους άντρες των ΜΑΤ που να ξυλοκοπούν διαδηλωτές. Οι άντρες των ΜΑΤ χτύπησαν και τον ίδιο. Έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες είναι τραυματισμένος στο χέρι.

Καλώς ήλθατε στη Χούντα του Μεσοπρόθεσμου!
από το
www.real-democracy.gr

Η ανυπόστατη κυβέρνηση, παρά τη σύσσωμη καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου από τον ελληνικό λαό ακάθεκτη συνεχίζει το έργο τρομοκράτησης της κοινωνίας. Υλοποιώντας το οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης της πλατείας, η αστυνομία με απαράμιλλη βαρβαρότητα επιτέθηκε σε ειρηνικούς πολίτες που διέπραξαν «το κακούργημα» της«ελεύθερης έκφρασης της διαμαρτυρίας», δικαίωμα που αναγνώρισε και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος.

Τόσο ο κ. Πετσάλνικος –αλλά και ο ομοειδής του κ. Βενιζέλος που με εξίσου χυδαίο τρόπο κάλεσε «σε διάλογο τις πλατείες»-, όσο και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού αυτής της δολοφονικής κυβέρνησης απέδειξαν τι αντιλαμβάνονται ως «διάλογο» και «δικαιώματα»: καταδρομικές επιθέσεις αστυνομικών μέχρι να βεβαιωθούν ότι τουλάχιστον 500 διαδηλωτές θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και καρδιακά επεισόδια, επιθέσεις με δακρυγόνα ακόμη και στο σταθμό πρώτων βοηθειών και στις πλατφόρμες του Μετρό της πλατείας Συντάγματος, βομβαρδισμό με χημικά ακόμα και στο Μοναστηράκι.
Αυτή είναι η δημοκρατία του Μνημονίου. Εύγε! Ας την πάρουν μαζί με τα επίλεκτα αστυνομικά τους τάγματα και ας γυρίσουν εκεί που ανήκουν. Πουθενά!
Ο λαός βρίσκεται ακόμα στους δρόμους. Συνεχίζουμε την αντίσταση αποφασιστικά!

Υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία που ξαναγεννήθηκε αυτές τις μέρες στην πλατεία Συντάγματος και στις λαϊκές συνελεύσεις και καταλύουμε στους δρόμους όλους τους στρατιωτικούς νόμους!

Και επειδή «η χούντα δεν τελείωσε το ‘73», ήρθε ο καιρός να την τελειώσουμε!

www.real-democracy.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουφάλες: Κουφόπουλε εσύ καιη γυναίκα σου δουλεύεται για την Σιδηροκαστρίτου, τους Κυριακίδηδες και τον Λαυρεντιάδη. Καρφώνης Βασιλάκη τον μαλάκ τον Σουβατζή γιατί έτσι θέλει η Αρετή Σιδηροκαστρίτου, αλλά και οι δύο είναι εξίσου βρωμιάρηδες…
Παλιοβρωμιάρη είσαι στο παιγνίδι με τα αφεντικά. Και παριστάνετε και οι δύο τους αριστερούς.
ΥΓ: Το κάνετε για το στεγαστικό σας δάνειο παλιοκουφάλες. Οι άλλοι στην ανεργία αλλά εσείς εκεί με τα αφεντικά και βέβαια αριστεροί παλιοκαργιόληδες…

Matina Pap είπε...

Αν έγραφες και το ονοματάκι σου για να μάθουμε αν είσαι εγκάθετος συμφερόντων ή απλώς μωρός-άβουλος, θα άξιζε και η απάντηση.
δεν αξίζει όμως...
Μ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ασε αγαπητή Ματίνα τα σάπια. Ρώτ τους πρώην συναδέλφους σου στον Ελεύθερο Τύπ, γιατί διαμόρφωσαν την άποψη που διαμόρφωσαν για το άτομό σου. Αυτά για τότε.

Ησουν και είσαι ανθρωπος της Σιδηροκαστρίτου, όπως και ο άντρας σου, που γλείφει μονίμως τα αφεντικά του ΣΚΑΙ
Μικρή χώρα η Ελλάδα.
Αμαρτήσατε για το στεγαστικό σας δάνειο.
Υγ: Και παριστάνετε τους αριστερούς. Δεν ντρέπεσται καθόλου???