mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τώρα σώθηκαν...

Να οργανώσουν τα σωματεία τον αγώνα κατά των απολύσεων στον ΔΟΛ ζητά η γενική συνέλευση των εργαζομένων με ψήφισμα τους σήμερα. Εκτιμούν και σωστά πως αν ο αγώνας είναι κοινός ανάμεσα σε όλους τους κλάδους, δύσκολα θα περάσει η τακτική Ψυχάρη που θέλει να διασπάσει το μέτωπο. Πάντως και οι εργαζόμενοι των "Νέων" ανησυχούν και παρακολουθούν τις εξελίξεις στο "Βήμα".

Το ψήφισμα της γενικής συνέλευσης

Στη Γενική μας Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, 21/9/2010, παρουσία των σωματείων μας ή εκπροσώπων τους (ΕΠΗΕΑ, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΠΗΤ), καθώς και των ομοσπονδιών μας, ΠΟΕΠΤΥΜ και ΠΟΕΣΥ, γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της διοίκησης του ομίλου για γενικευμένες μειώσεις μισθών στους εργαζομένους, της τάξης των 2 μισθών ετησίως.

1. Η Γενική Συνέλευση τοποθετείται κατά κάθε λογικής μείωσης μισθών, απολύσεων, κλπ., για να μεταφέρει πρόσθετα βάρη στους εργαζόμενους συνολικά ή και σε τμήματά τους.

2. Επίσης δηλώνουμε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις μέχρι να εγκαταλείψει η εργοδοσία, η δική μας αλλά και γενικότερα, κάθε σκέψη προς αυτή την κατεύθυνση και ζητάμε από τα σωματεία μας και το διασωματειακό του τύπου να οργανώσουν αυτό τον αγώνα.

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: