mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Το θράσος της Χ.Α: Εξώδικο στον "Παρατηρητή" γιατί φιλοξένησε απόψεις που δεν τους αρέσουν!


Αποθρασύνθηκαν οι Χρυσαυγίτες. Όπως διαβάζουμε στο site το inpost.gr, η τοπική οργάνωση της Χ.Α έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα της Κομοτηνής "Παρατηρητής της Θράκης" επειδή σε ραδιοφωνική εκπομπή φιλοξενήθηκαν απόψεις της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Κομοτηνής!
Γράφει συγκεκριμένα το site

Το εξώδικο που μας απέστειλε η Χρυσή Αυγή

Εξώδικο κατέθεσε η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή στην εφημερίδα «Παρατηρητής της Θράκης», καθώς σύμφωνα με αυτό, στο ραδιόφωνο του συγκροτήματος και στην εκπομπή που κάνω με τη Νατάσσα Βαφειάδου, υιοθετήσαμε απόψεις της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Κομοτηνής.
Το θέμα αφορά την άνανδρη επίθεση στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Adelante στην Κομοτηνή, τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου (διαβάστε σχετικά εδώ). Το κείμενο για το οποίο μας «εγκαλεί» η Χρυσή Αυγή βρίσκεται εδώ.

Μετά την επίθεση ζητήσαμε τη γνώμη του μέλος της ΑΚ Κομοτηνής Κώστα Σαββόπουλουγια το περιστατικό, ο οποίος βρέθηκε στο στούντιο και σχολιάσαμε μαζί όλα αυτά που έγιναν εκείνο το διάστημα, ενώ παράλληλα αναφερθήκαμε και στο 9ο Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στη πόλη. Δεν ξεφύγαμε από το πνεύμα και τις θέσεις του κειμένου, το οποίο επικροτώ, όπως και τον αντιφασιστικό αγώνα!
Διαβάστε το εξώδικο | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Προσωπικά, όσο κι αν ισχυρίζονται κάποιοι ότι δεν είναι φασίστες, μέσα τους κουβαλάνε όλα τα συστατικά του φασισμού ... τη δειλία, τη μισανθρωπιά, τα κόμπλεξ, τον φόβο! Όσο κι αν το παίζουν ηθικοί, πολιτισμένοι, λογικοί ή «δημοκράτες», υποστηρίζουν και δικαιολογούν ακόμα και τώρα δολοφόνους.

Κι αν αυτοί μας κατατάσσουν στον Αντιεξουσιαστικό χώρο, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!

Νίκος Βαβατσικλής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλα μη πεφτετε στη λόμπα του βαβατσικλή γιατι και αυτός παιδί του συστήματος είναι.(γίος πρωην δημάρχου και γραφείο τύπου του περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Αρούλη Γιαννακίδη για 3 συναπτά έτη) τώρα από κει και πέρα τα χρυσά αυγά είναι μια κατηγορία από μόνα τους και δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε