mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τι απέγινε η οπτική ίνα της ΕΡΤ; Ο Μάναλης πληρώνει ιδιωτική εταιρεία να καλωδιώσει το Ζάππειο για τη Δ.Τ!

Το μεγάλο ξεπούλημα των "διαθεσίμων" της ΕΡΤ που μετακινήθηκαν χωρίς κανέναν έλεγχο, καμία λογοδοσία από τα ταμεία της ΕΡΤ στις "τσέπες" του ειδικού φορέα διαχείρισης και τον επικεφαλής του Γκίκα Μάναλη, συνεχίζεται. Ποιος ξέρει τι απέγινε η μεγάλη περιουσία της ΕΡΤ που όλοι εμείς έχουμε ήδη πληρώσει...Η νέα ανάθεση αφορά στην προμήθεια συστήματος οπτικών ινών για το Ζάππειο Μέγαρο για να καλύψει η Δ.Τ την Ελληνική Προεδρία.
Την τοποθέτηση οπτικών ινών στο Ζάππειο θα αναλάβει η εταιρεία ΤΕΛΜΑΚΟ έναντι του ποσού των 44.434 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. Κανείς δεν ρωτάει, κανείς δεν απαντάει τι συνέβη με τα ΒΑΝ εξωτερικών μεταδόσεων της ΕΡΤ που βρίσκονταν στο κτήριο της Κατεχάκη το οποίο εξ΄αρχής ελεγχόταν από τα ΜΑΤ και τις δυνάμεις του υπουργείου οικονομικών. Κανείς δεν ρωτάει, κανείς δεν απαντάει πόσα είναι αυτά τα εκατομμύρια των διαθεσίμων που διαχειρίζεται και σκορπάει σε ιδιωτικές εταιρείες ο Γκίκας Μάναλης. Κανείς δεν ρωτάει και κανείς δεν απαντάει πως στο καλό το υποτιθέμενο μεταβατικό τηλεοπτικό μόρφωμα της Δ.Τ, έχει αναχθεί σε κρατική ραδιοτηλεόραση στην οποία ανθούν όλα τα μπουμπούκια τη "αμαρτωλής, διαφθαρμένης ΕΡΤ". 
Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση εγκρίνεται η "ανάθεση  της  προμήθειας  και εγκατάστασης  Συστήματος  Οπτικών  Ινών  (προσωρινών  κυκλωμάτων  μετατροπής  και μεταφοράς  εικόνας &  ήχου)  για  τους  εξωτερικούς  χώρους  του Ζαππείου,  για  τις ανάγκες  της  Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης για  την κάλυψη  της Προεδρίας ΕΕ  2014,
περιλαμβανομένων  των οπτικών ινών και  των  τερματικών μετατροπέων ηλεκτρικών σε οπτικά  σήματα  και  αντίστροφα,    από  την  εταιρεία  με  την  επωνυμία  «ΤΕΛΜΑΚΟ  Α.Ε.», συνολικής  δαπάνης  σαράντα  τεσσάρων  χιλιάδων  τετρακοσίων  τριάντα  τεσσάρων  ευρώ  (44.434,00€)  πλέον Φ.Π.Α.,  σύμφωνα  με  τα  προβλεπόμενα  στην  από 20/11/2013  τεχνική και  οικονομική  προσφορά της εταιρείας.
Η  υλοποίηση  της  ανωτέρω  προμήθειας  και  εγκατάστασης  Συστήματος  Οπτικών  Ινών
(προσωρινών κυκλωμάτων μετατροπής και μεταφοράς εικόνας & ήχου) για τους εξωτερικούς  χώρους  του  Ζαππείου,  για  τις  ανάγκες  της  Δημόσιας  Ραδιοτηλεόρασης  για  την  κάλυψη  της Προεδρίας  ΕΕ 2014,  περιλαμβανομένων  των  οπτικών ινών  και  των  τερματικών  μετατροπέων ηλεκτρικών  σε  οπτικά  σήματα  και  αντίστροφα,  θα  γίνει  σε  χρόνο  και  τόπο  κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο της αρμόδιας υπηρεσιακής μονάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: