mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

The project is the ...press

Πλήρης η ανανέωση για την πλατφόρμα του thepressproject. Με ανανεωμένη μορφή και το themediaproject στην ίδια πλατφόρμα αλλά και τις στήλες του Πολιτισμού( Culture) και τις αναλύσεις. 

Ο Ηρακλής Μπογδάνος γράφει για το "Νέο Μέσο":
"Το TPP ξεκίνησε ως μια αναζήτηση της νέας δημοσιογραφίας των πολιτών και της νέας πολιτείας των δημοσιογράφων – με όχημα τη συστηματική δουλειά του για την αναδιάρθρωση του χρέους και την ουσιαστική βιωσιμότητα της Ευρωζώνης, την Αραβική Άνοιξη, τα έγγραφα του WikiLeaks, την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα, το αδιέξοδο της «λιτότητας», τις συνελεύσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, το έλλειμμα δημοκρατίας, το ολιγοπώλιο του τύπου και το σκοταδισμό (και τις εξαρτήσεις και την εμπάθεια) της Ελληνικής τηλεόρασης. Κινείται σ’ ένα ολοένα και πιο δυναμικό και ανήσυχο χώρο, όπου νέα μικρά και ευέλικτα σχήματα πειραματίζονται, για να εξασφαλίσουν μια πολυφωνία και μια ζωντάνια που λείπει από τα κατεστημένα ΜΜΕ: Ένα χώρο με blogs (Πιτσιρίκος, parallilografos, youpayyourcrisis, Old Boy, Techie Chan), περιοδικά (Unfollow, Mono, Hot Doc), ντοκιμαντέρ (Catastroika, Debtocracy), Διαδικτυακά ραδιόφωνα (Radiobubble), ακαταπόνητους ενημερωτικούς λογαριασμούς στο twitter (Asteris, Doleross)".

Το "Μέσο" και η συνέχεια στο http://www.thepressproject.gr/article/23827/Neo-ThePressProject---Neo-meso

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι πολυ αλλα νεο μεσο που δεν προσφερει καν τα απολυτως στοιχειωδη των νεων μεσων (πχ αυτοματη ενημερωση με χρηση RSS/Atom feeds) δεν εχει καμια απολυτως δικαιοδοσια να αυτοαποκαλειται νεο μεσο. Οσο καλη και να ειναι η υλη του ειναι απλα μια χειρωνακτικη αντικατασταση του χαρτιου απο την οθονη. "Απο το χαρτι στο Internet". Τιποτα παραπανω. Και αυτο ειναι πολυ ασχημο...