mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Να "σβήσει" το σήμα της ΕΡΤ περίμενε ο Καψής για να παραιτηθεί!

                από tw @e-tetradio
Αυτή την εβδομάδα λένε θα παραιτηθεί ο Παντελής Καψής από υφυπουργός της Δ.Τ. για να διεκδικήσει επί ...ίσοις όροις μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Εδώ βεβαίως γελάνε. Ο υφυπουργός το είχε δίπορτο όλο τον προηγούμενο μήνα. Ως υποψήφιος της "Ελιάς" διαφημιζόταν και έκανε συναντήσεις, ως αρμόδιος υφυπουργός της Δ.Τ συνέχιζε το έργο της ψευτιάς, να πείσει Ευρωπαίους και πολίτες πως η ΝΕΡΙΤ θα βγει.
Τελικά θα παραιτηθεί και το μόνο που έγινε είναι να αποκαθηλωθεί το σήμα της ΕΡΤ από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Πρόλαβε ωστόσο να κάνει ένα ταξιδάκι ως τις Βρυξέλλες για ένα συνέδριο των "σοσιαλιστών για τα οπτικοακουστικά Μέσα για να μιλήσει ως υπουργός για τη ΝΕΡΙΤ και να συναντηθεί με την διευθύντρια της EBU, πάλι για τη ΝΕΡΙΤ...
Χθές στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφόρησε η φωτο που αναδημοσιεύουμε, απηχεί με ακρίβεια αυτό που συνέβη.



Ο Παντελής Καψής που εκράγηκε απέναντι στον Γιώργο Πλειό όταν τον στρίμωξε για τα χρέη του ΔΟΛ λέγοντας, μα τι θέλατε να κλείσει ένα Μέσο που πουλούσε 150.000 φύλλα, έβαλε τη σφραγίδα του στο κλείσιμο της κερδοφόρας και δημοσιογραφικής ΕΡΤ. Επιπλέον έκανε τα πάντα για να ελέγξει τη δημιουργία και λειτουργία του νέου μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, τοποθετώντας δικούς του ανθρώπους.
Άσχετα αν η ΝΕΡΙΤ βγει στον αέρα αυτή την εβδομάδα (άλλο ανέκδοτο κι αυτό), ο Π.Καψής μπορεί πλέον να κρεμάσει τον μανδύα του αρμόδιου υφυπουργού και να κρατήσει αυτόν του υποψήφιου βουλευτή.
Ας μην ξεχνάμε από τις 18 του Απριλίου αρχίζει η ισχύς των όρων τηλεοπτικής προβολής. Και ο Π.Καψής, όπως κι άλλοι διαθέτει δυο εμφανίσεις σε πανελλαδικής εμβέλειας δίκτυα ως τις εκλογές της 25ης Μάϊου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: