mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Βιντεοκλίπ με υπότιλους ...ειδήσεις

Στη Θεσσαλονίκη η εικόνα των τηλεοπτικών σταθμών είναι ομοιόμορφη. Με εξαίρεση το δημοτικό σταθμό TV 100 και το κανάλι της Ιεράς Μητρόπολης το 3Ε, το σύνολο των υπολοίπων μεταδίδει συνεχώς βιντεοκλίπ. Μόνο το πρωί μπορεί κάποιος να βρει ορισμένες "εκπομπές" στα κανάλια της πόλης. Νέο εφεύρημα είναι η μετάδοση τίτλων ειδήσεων με σούπερ στο κάτω μέρος της οθόνης. Παρακολουθούσα λοιπόν το βιντεοκλίπ τραγουδιών του Φ.Πλιάτσικα και από κάτω του "έτρεχε" η είδηση για τις ζημιές στη Μανωλάδα! Η εξήγηση στο μυστήριο δόθηκε μόλις έγινε γνωστό το αίτημα του Νομάρχη της πόλης. Ο κ. Ψωμιάδης έθεσε θέμα στην κυβέρνηση ότι τα τηλεοπτικά κανάλια της Θεσσαλονίκης δεν λαμβάνουν το μερίδιο που τους αναλογεί από την κρατική διαφήμιση, μερίδιο που σύμφωνα με τον ίδιο, απολαμβάνουν τα Μέσα άλλων πόλεων της χώρας και της Αθήνας. Έτσι αν κάποιος από την κυβέρνηση ή από δημόσιο οργανισμό είχε το ερώτημα πως να δώσει διαφήμιση σε κανάλια που προβάλλουν ολημερίς βιντεοκλίπ, πήρε απάντηση. Τώρα τα κανάλια προβάλλουν και ειδήσεις...

and

Τεταμένες όπως μαθαίνουμε είναι οι σχέσεις στα ηγετικά στελέχη του ΑΝΤ1. Με δεδομένο ότι οι τελικές αποφάσεις για την επόμενη σεζόν δεν έχουν ακόμη ληφθεί, η μάχη ανάμεσα σε διαφορετικές απόψεις θα συνεχιστεί. Και το αποτέλεσμα της δεν αποκλείεται να είναι μια ηχηρή αποχώρηση.

Μπήκε και η ΕΡΤ στο παιχνίδι να κάνει εξωτερική πολιτική μέσω της Eurovision. Σε απάντηση της κίνησης της Τουρκάλας τραγουδίστριας που θα εμφανιστεί στην Κομοτηνή, ο Σάκης θα συναντηθεί με παιδιά ελληνικής καταγωγής στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: