mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στην "Αυγή"

 


Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στην εφημερίδα “Αυγή”

Αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε η διοίκηση της εκδοτικής εταιρείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της εφημερίδας “Αυγή”. Με πρόσχημα το κόστος έκδοσης η ηγεσία του κόμματος έβαλε λουκέτο στην καθημερινή εφημερίδα χωρίς να δώσει σαφείς εγγυήσεις για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, ενώ παρέπεμψε στο μέλλον για την παρουσίαση “σχεδίου” αναδιάρθρωσης και αξιοποίησης του προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας που στήριξαν με προσωπικό κόστος όλα τα προηγούμενα χρόνια τη λειτουργία των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιούν κυλιόμενες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις ζητώντας το αυτονόητο. Τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους και τη συνέχιση της δουλειάς τους στα media του κόμματος. Η απόφαση της γενικής συνέλευσης να βγει στα διαδικτυακά Μέσα της “Αυγής” απεργιακό ρεπορτάζ μπλοκαρίστηκε από τη διοίκηση που έκοψε την πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς. 

Η “Πρωτοβουλία για την Ανατροπή στα ΜΜΕ” εκφράζει την αμέριστη στήριξη της στον αγώνα των εργαζομένων και στέκεται αλληλλέγγυα σε όλα τα αιτήματα τους. 

• Να ανοίξει και πάλι το καθημερινό φύλλο της «Αυγής» 

• Να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας και να μην γίνει καμία απόλυση

• Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα αλλά και οι παλαιότερες οφειλές 



Δεν υπάρχουν σχόλια: