mediatvnews.gr

mediatvnews.gr
Μας βρίσκετε πλέον εδώ στο mediatvnews.gr

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Επίκαιρα


●●● Ένθετο περιοδικό στην εφημερίδα «Παρασκευή και 13», που γιόρτασε τα 300 φύλλα της, μπαίνει κάθε μήνα ο «Fantomas» του Βασίλη Ταλαμάγκα.

●●● Κέρδισε την αγωγή εναντίον της ΕΡΤ και της προηγούμενης διοίκησης του Χρήστου Παναγόπουλου η δημοσιογράφος Εύα Νικολαΐδου, η οποία είχε τιμωρηθεί από το πειθαρχικό όργανο της κρατικής τηλεόρασης ύστερα από μια «στημένη», όπως καταγγέλθηκε, συνεδρίαση.

●●● Η ΕΡΤ υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση στη δημοσιογράφο, ενώ η ποινή του πειθαρχικού κρίθηκε άκυρη.

●●● Σχεδιάζεται στον Alpha το νέο παιχνίδισόου το οποίο συζητείται να παρουσιάζει ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Στο εν λόγω σόου οι παίκτες που θα επιλέγονται από τηλεθεατές θα είναι πρόσωπα της σόου μπιζ.

●●● Η Ελένη Χοϊδά και ο Βασίλης Μπίτσης τοποθετήθηκαν στις γενικές διευθύνσεις τηλεόρασης και ενημέρωσης στην ΕΡΤ. Τα μέλη του ΔΣ προσωρησαν και στην αλλαγή όλων των μελών της θυγατρικής εταιρείας ERT Digital, παρά την εισήγηση για παραμονή των Γ. Υφαντή και Χ. Κεφάλα.

●●● Με δάνειο επιμένουν ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Τάσος Καραμήτσος πως εξασφάλισαν το τίμημα (περίπου 20-22 εκατ. ευρώ) εξαγοράς του 70% της εκδότριας εταιρείας του «Πρώτου Θέματος» από τον Γιώργο Μπόμπολα.

●●● Η συμφωνία επιβεβαιώθηκε από τον κ. Αναστασιάδη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα», ενώ όπως φημολογείται θα προταθεί στους συντάκτες να αγοράσουν μετοχές για ποσοστό της τάξεως του 4%-5%.

●●● Συνεστήθη η Ένωση Εκδοτών Εβδομαδιαίων Εφημερίδων «Ε7» με τη συμμετοχή των εφημερίδων Πρώτο Θέμα, Παρόν, Αξία, Το Ποντίκι και Παρασκευή και 13. Δεν μετέχει η Real news των Ν. Χατζηνικολάου και Ανδρέα Γ. Κουρή.

●●● Οριστικά η ολομέλεια του ΣτΕ αποφάσισε πως η χρήση κρυφής κάμερας συνιστά προσβολή και παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

●●● To 8% των Ευρωπαίων και το 10% των Ελλήνων έχει ήδη αντικαταστήσει τα έντυπα μέσα για την ανάγνωση ειδήσεων με το Διαδίκτυο, σημειώνεται στην έκθεση του Παρατηρητηρίου για την Κοινωνία της Πληροφορίας.

●●● Στο ΤΕΜΠΜΕ ζητάνε να ενταχθούν οι περιφερειακές εφημερίδες δηλώνοντας πως αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα ρευστότητας.

●●● Μετά την Ελεονώρα Μελέτη στο Star, ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους ο Κώστας Χαρδαβέλας στο Alter και ο Γιώργος Οικονομέας στο Mega. Και ο Νίκος Χατζηνικολάου για τα επόμενα δυο χρόνια. Με το Alter συζητά και ο Νίκος Ευαγγελάτος για εκπομπή τύπου "Αποδείξεις".

●●● Σε εφοπλιστή μέτοχο τηλεοπτικού σταθμού φαίνεται πως περνάει η καθημερινή free press εφημερίδα Μetro.

●●● Καταργεί τις σελίδες με το πολιτιστικό ρεπορτάζ η Real news, από όπου ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα 6 απομακρύνσεις συντακτών και συνεργατών.

●●● Νέες αφίξεις αναμένουν στο Νέο Φάληρο από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Εκτός από τον Μ. Κεφαλογιάννη, συζητήσεις με το ΣΚΑΙ έχουν ο Κ. Ζούλας και ο Πρ. Παπαηλιόπουλος.

●●● Η Κατερίνα Ζαρίφη αναλαμβάνει τον Orange FM 93,2 ο οποίος μετονομάζεται σε Happy FM από τις 3 Μαΐου.

●●● Το ΕΣΡ καταγγέλλει για εκδικητική συμπεριφορά ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειακών καναλιών Η. Πανταζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: