Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

To 4o τεύχος του Unfollow αύριο στα περίπτερα

UNFOLLOW Δεν ακολουθείς. Διαβάζεις.
«Το ζήτημα της αντικατάστασης των πρωτότυπων από αντίγραφα φάρμακα έχει παρουσιαστεί ως ζωτικό για τη νέα Ελλάδα της “ορθολογικής διαχείρισης των δημόσιων δαπανών”. Ο ιατρικός κόσμος αντιδρά. Ποια είναι η αλήθεια για τα γενόσημα;» - H Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου ερευνά τα Γενόσημα φάρμακα, τον τελευταίο «Πόλεμο του τσάρου της Υγείας»
«Η κατάδυση στην πιο βρώμικη υπόθεση των τελευταίων είκοσι ετών αποκαλύπτει στημένες παραγγελίες, χρηματισμούς πολιτικών, τον τρόπο λειτουργίας της “αδιάφθορης” Γερμανίας, καθώς και απερίγραπτη υποκρισία. 
O Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτει την «Υποβρύχια διαδρομή στις μίζες και το περισκόπιο του Ευάγγελου Βενιζέλου»
«Είναι πρόεδρος της Δράσης, η οποία θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές.  
O Στέφανος Μάνος μιλάει στον Πιτσιρίκο και στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο (Αδέσποτη) και λέει: «Αν είχα διαβάσει το Μνημόνιο, θα σας έλεγα αν θα το ψήφιζα»
«Πώς θα έμοιαζε μια μακέτα του πρώην αεροδρομίου, σύμφωνα με το τελευταίο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής;  - O Γιώργος Λαουτάρης εξηγεί πώς το Ελληνικό έγινε «Από Μητροπολιτικό Πάρκο… μητροπολιτικός πόλος»
«Η βύθιση της ελληνικής οικονομίας στη δίνη της κρίσης χρέους συνεχίζεται, χωρίς να διαφαίνεται τέλος στα δεινά των εργαζομένων. Ο Λεωνίδας Βατικιώτης αναλύει το PSI και εξηγεί γιατί αποτελεί «Στοίχημα στην εξαθλίωση ενός λαού»
 Η Κατερίνα Κιτίδη παρακολουθεί τους «“Πειρατές” της ελληνικής ναυτιλίας»
Ο Άρης Χατζηστεφάνου υποστηρίζει: «Όχι άλλο σώσιμο!»
Ο Αυγουστίνος Ζενάκος περιγράφει πώς οι εκλογές συνδέονται με την «Πολιτική τάξη»
 Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος (Αδέσποτη) φιλοτεχνεί την προσωπογραφία του Γιώργου Κουρή, του «Προπαγανδιστή που αλλοίωσε τον ελληνικό Τύπο»
 Ο Θωμάς Θ. Σιώμος σε φωνάζει: «Εσύ! Ο “ανώνυμος”, ο “διαδηλωτής”»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου